Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a házasságban elmúlik a szerelem, akkor azt a felek szokták közölni egymással? És utána mi lesz?
Az eggyé válás az egy érdekes dolog, az összetartozás alatt elsősorban nem ezt értettem. Az ember a kapcsolata elején szereti érezni, hogy szinte egybeolvad a másikkal, de ez csak illúzió, és előbb-utóbb jön a kiábrándulás, hogy sk mindenről máshogyan gondolkozunk, és nem is vagyunk tulajdonképpen egyek. Ha ezt sikerül jól kezelni, és rájönni arra, hogy mennyi mindent tanulhatunk egymástól, akkor már az ember utána nem is akar a másikkal egy lenni teljesen.
A másik kérdésedre, hogy megcsaltam, igen, sajnos meg, érzelmileg mindenképpen, és fizikailag is, bár le nem feküdtem azzal, aki megtetszett, de attól az még bőven megcsalás volt. Sajnálom, hogy így történt, és hogy mindenfajta külső behatás nélkül nem tudtuk a válsághelyzetünket megoldani, hiszen az a 3. ember márcsak a tünet volt, ami kirobbantotta a valódi problémát. Tiszta lappal, teljesen nulláról kellett újrakezdenünk, nem pedig a régi kapcsolatunkat folytatni. A bizonyosságérzés, hogy mi összetartozunk azóta viszont mindkettőnkben olyan erős, hogy már megtesszük a kapcsolatunkért azt, amit korábban nem tettünk meg, vagy nem elég jól.
Szerintem az őszinteség és a nyílt beszéd az ami előre vihet kapcsolatokat. Bármilyen változás áll be valamelyik félnél, azt valamilyen módon közölnie kell a másikkal, hiszen egy kapcsolat nem egy emberről szól, nem egy ember dolga. Sajnálatból vagy félelemből is butaság lenne elhallgatni ilyesmit. Amúgy meg ha két ember egy hullámhosszon van úgyis érzik a másik érzelmeit is, tehát nagyon el se lehet az ilyesmit titkolni. Pontosan érzem ki szeret és ki nem, az ember érzi azt is ha valaki szerelmes belé vagy nem.
Hogy mi történik utána? Ez is a két emberen múlik. Kinek mi az igénye, kit hogy köt le a közös élet, ki mennyire tud kiteljesedni az adott helyzetben... ilyenektől függ a folytatás. Ehhez is két ember kell, ketten kell dűlőre jutni benne.
Eleve rossz a kérdés. Mert ha elmúlik akkor sose volt igazi a szerelem 2 ember között.
Egyébként szerintem akkor szoktak bejönni a szeretők a képbe, vagy válás.
Mondjuk nálunk nem múlt el. Soha nem is fog. Mások meg kérdezgetik hogy csináljuk.... pedig 1-2 év után már nem szabadna szerelmesnek lenni... Mi még csak az 5. évben vagyunk. De az érzések, reakciók csak erősödtek. Bizsergés akár egy mélyebb csóktól, erős szívdobogás ha meghallom a kulcsát a zárban:)
Nincs ennek receptje...esetleg annyi, hogy lelki társak vagyunk:D 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!