Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a házasságban elmúlik a szerelem, akkor azt a felek szokták közölni egymással? És utána mi lesz?
Sok ilyet látok a negyvenes, ötvenes korosztályban az ismerősök körében. A szerelem elmúlt, de ezt nem közölték egymással. Az elég ritka, hogy az egyik fél szerelmes, a másik meg nem.
Válás nagyon ritkán lesz, főként anyagi okok miatt.
Néha kalandoznak kicsit, hogy egy kis örömük is legyen.
Nem, ezt nem szoktak bevallani, kozolni a masikkal. Egyreszt mert sok eszre sem veszi, masik reteg nem tud kulonbozetet tenni a szeretet, szerelem es a megszokas kozott, masreszt a partner is erzi, hogy a rozsaszin kod elmult.
Kerdezo, csak akkor lesz fura, ha mar nem birsz ranezni a parodra, de meg mindig egyutt eltek, egyutt vagytok.
Sinala irigyellek :(
De sajnos szinte senki nincs így ezzel. Én belegondoltam, és nem tudom mi lenne, ha egyszer kiszeretnék a páromból, úgy hogy már a férjem. Belehalna a tudatba...
Nem halna bele a tudatba. Mire te oda eljutsz, tobb mint valoszinu o is.
A szeretet, tisztelet, megbecsules a lenyeg, ezek erosebbekek mint a "vak szerelem".
Szerintem a házastárs iránti szeretet sokkal erősebb,mint a kezdeti szerelem. Sokkal többrétűbb. Benne van a lábremegős szívdobbanás, a félszavakból megértés, a totális bizalom, a biztonság.
Ráadásul az ember önmaga is változik. Érdekes ez, nagyon csodálatos, az biztos.:)
Ne írigyelj! Azért hogy így legyen sokat teszek, teszünk!
Nehéz a házasélet! De megéri,a fáradságot :D
Hogy ne szeress ki a partneredből, és ő sem belőled, azt meg lehet valósítani. Van néhány igazán remek könyv, amelyek ebben a témában ajánlottak.
Buscaglia: A szeretet
Fromm: A szeretet művészete
Lauster: A szerelemről, a szeretetről
Olvasd el ezeket a pároddal együtt, és cselekedjetek. És akkor ti nem fogtok úgy járni, mint a többség. Sajnos nem tanítják sem a szeretetet, sem a szerelmet, így mindenki olyan mintákat alkalmaz csupán, amit a szüleinél lát, azok meg a legtöbbször legalábbis hiányosak, vagy egyenesen rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!