Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi pénzt ad egy hónapban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt ad egy hónapban nektek a férjetek? Vagy ha bármnnyit költhettek mennyi megy el saját magatokra? Pl ruhák, wellness berlet stb

Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 10:31
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Én ezt a kérdést nem értem. Mi az, hogy AD? Hogy fordulhat elő ez egy egyenrangú kapcsolatban? Mert szerintem sehogy.
2014. júl. 19. 22:06
 32/34 anonim ***** válasza:
Muszáj szavakon lovagolni?
2014. júl. 19. 22:19
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

"Nēhāny nõ,hogy tud igy ellenni? 4ēve nem vettēl ruhāt? Se fodrāsz,se kozmetikus,se körmös,se sminkcuccok,se kondi semmi?? Pedig a legtöbb fērfi pont,hogy azt szereti ha a pārja divatos stb."

Tudod vannak férfiak, mint a férjem is, akik nem szeretik a mű nőket. Műkörmöt, festett hajat utálja, az úgynevezett kikészített frizurát nem tartja természetesnek... frászt kap. Utálja az ilyen nőket. Ő a természetességet szereti, úgy ahogy van, a szőke hajamat, összefogva, kiengedve, szolid, nem vakolat szerű sminket, az igazi körmeimet amiket én is ki tudok lakkozni ha pl megyünk valahová.

Nem járok fodrászhoz, kozmetikushoz, mert pénzkidobásnak tartom, a havi ruhavásárlást meg még inkább. Vannak teljesen jó ruháim, nem kell más, amíg a jelenlegiek hordható állapotban vannak. És igen, az öltözködésemet is szereti úgy ahogy van.

Soha nem voltam ilyen stílusú, és nem is leszek. Nekem nincs szükségem cicomára ahhoz, hogy szeressenek. Ennyi.

Utálok ruhákat próbálni....csak akkor veszek, ha nagyon muszáj...Leszarom a divatot. Nem fogok semmi trendet majmolni, hogy a következő héten ugyanaz a cucc jöjjön velem szemben az utcán. Azt veszem fel ami tetszik, és nem áll rosszul.

Edzeni otthon szoktam. Van hasizomgépem, súlyzóim, lépcsőzőgépem, láberősítőm. Járok görkorizni is, amikor nincs hó. Nemrégen váltottam életmódot is. Nekem ez elég.

Attól, hogy nem vagyok belőtt festett frizurás, agyonsminkelt kozmetikázott, műkörmös valaki, attól még adok magamra. Tiszta, rendezett vagyok. Természetes. Kész.

2014. júl. 19. 23:40
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Még annyit, hogy nem azért tanultam, hogy otthon meresszem a seggem, és a jeles szakvizsgás bizonyítványom ott porosodjon, mert semmi hasznát nem veszem...

A szakmámban dolgozom (jog) és imádom:) A többi szakmámat is használom ezen belül természetesen. Számítógép kezelő, gépíró szövegszerkesztő, gyorsíró... Érdekes, sokrétű, és egy percig nem unatkozom. Valamint nem óhajtok ingyenélő lenni.

A szüleimnek visszafizettem a suli költségét, és örülök, hogy nem tartozom nekik. (Vizsgadíjjakkal együtt a 2 éves tandíj 400 ezer forint volt. Ami annyira nem tűnik soknak, viszont nekem sokat jelent, mert megdolgoztam érte, és sokáig kuporgattam mire összegyűlt, hogy vissza tudjam adni.

Tudom nem nagy szám, ahhoz képest aki egyetemet végzett, de én ezekért, és egy jó munkáért amit szeretek, 8 évet tanultam érettségivel együtt. Szóval nyilván nem fogok otthon maradni kötögetni.

2014. júl. 19. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!