Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi pénzt ad egy hónapban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt ad egy hónapban nektek a férjetek? Vagy ha bármnnyit költhettek mennyi megy el saját magatokra? Pl ruhák, wellness berlet stb

Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 10:31
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Így van utolso aztan majd csodalkoznak ha lecserelik őket egy csini csajra aki jó cuccokban jar kondizik jár fodrászhoz kozmetikushoz
2014. júl. 19. 12:18
 22/34 anonim ***** válasza:
83%

"Én nem értem titeket miért nem a férjetek tart el miért dolgoztok?"

Talán mert szeretünk dolgozni és nem elégít ki a házimunka?

" A régi világban is ez volt a normalis hogy a nőnem dolgozott"

A régi világban nagyon boldog lehetett a nő, hogy egy rossz házasságból nem léphetett le, mert nem volt vagyona és szótlanul tűrhette, hogy az ura a kuplerájban szórakozik egyet.

" én úgy gondolom hordozzon már a tenyeren mint vajna timit"

Azért ne ők legyenek már az etalon. Egy löttyedt vén f...szit nem szívesen ölelgetnék és bújnék hozzá. Van az a határ, amikor már nem éri meg. Egy Brad Pitt féle pacák nyugodtan hordozhat a tenyerén, de egy ilyen Vajna félét lehet, hogy telibehányok az ágyban. Az a baj, hogy én nem tudom leplezni az undoromat.

2014. júl. 19. 12:38
 23/34 anonim ***** válasza:
82%
Én gyeden,gyesen is elég kiszolgáltatva érzem maga,holott van egy viszonylag jelentős megtakarításom,és az én házamban élünk.Mégis meg kaptam már,hogy "amíg ő hozza haza a pénzt" soha nem felejtem el,mert annyira megdöbbentett.Úgyhogy amint lesz lehetőségem megyek majd dolgozni,és nem azért mert imádok napi szinten korán kelni és robotolni 8 órát,nem.Vígan lennék itthon,főznék,takarítanék,rendezném a gyerekeket,mellette olvasgatnék,fürdőbe járnék,strandolnék.Ó,le tudnám én magam úgy foglalni hogy egy percig sem unatkozzak,pénzzel ezt amúgy sem nehéz,de nem engedhetem meg magamnak,sőt úgy gondolom ezt a mai világban nem sok nő engedheti meg magának,ha nem akar kiszolgáltatott lenni,és egy férfi kénye kedvétől függeni,aki majd ha megunja mert öregszik akkor kidobja,majd mehet a híd alá.
2014. júl. 19. 12:47
 24/34 anonim ***** válasza:
80%

Napi provokáció megvolt. Látszik, hogy nyári szünet van.

A kérdésedre válaszolva nem tudok összeget mondani. Arra költök, amire szükség van, pl. a 86. csini rucit nem veszem meg magamnak, mert én is sajnálnám rá a pénzt.

2014. júl. 19. 14:13
 25/34 anonim ***** válasza:
94%

"Így van utolso aztan majd csodalkoznak ha lecserelik őket egy csini csajra aki jó cuccokban jar kondizik jár fodrászhoz kozmetikushoz"

szerencsém van, hogy a férjem többet keres egy nőben, mint egy kondizni és műkörmöshöz járó kikent-kifent plázacicát, akinek más nincs az életében.

1, van stílusom, jó cuccokban járok, de turkálóból vásárolok

2, nem járok kondizni. Otthon edzek, nyáron eljárok úszni, amúgy meg kocogok. Nem értem, hogy miért kéne kiadnom havonta tízezreket azért, hogy mozogjak. A szülés után vékonyabb vagyok, mint valaha és sosem mondanád meg, hogy nemrég szültem.

3, a barátnőm szokta vágni a hajamat, aki nagyon ügyes

4, kozmetikumokat veszek, azzal ápolom magam, szőrteleníteni tudok egyedül is, a bőrömmel semmi baj, így nem látom szükségét a kozmetikusnak sem.

Ellenben 3 diplomám van, a szakmámban dolgozok, még gyerek mellől is szép pénzt viszek haza. A férjem tud velem miről beszélgetni és büszke rám, ha elérek valamit. Ha pedig elmegyek barátaimmal szórakozni, ugyanúgy fel akarnak szedni, mint régen, ami visszaigazolja, hogy nem vagyok egy bányarém. A munka pedig engem is feltölt, hogy nemcsak meresztem a konditól formás popóm valahol.

2014. júl. 19. 14:24
 26/34 anonim ***** válasza:
De a kérdésre is válaszolva: minden pénzünk közös. Mivel semmilyen segítséget nem kaptunk szülőktől, és nem keresünk milliókat, ezért saját lakásra spórolunk. Az ő kártyájához általában nem nyúlunk, hogy ami arra jön pénz, azt félre tudjuk tenni, és az enyémből élünk. Ha szükségem van valamire, megveszem magamnak, ahogy ő is. Nem is tudom elképzelni, hogy felnőtt fejjel kuncsorogjak valakitől pénzért!
2014. júl. 19. 14:27
 27/34 anonim ***** válasza:
30%
Nem AD, mert én nem egy kiskorú vagyok akinek apuka adja a zsebpénzt. A pénzzel közösen rendelkezünk.
2014. júl. 19. 16:36
 28/34 anonim ***** válasza:
91%

"Így van utolso aztan majd csodalkoznak ha lecserelik őket egy csini csajra aki jó cuccokban jar kondizik jár fodrászhoz kozmetikushoz"

A csini csajt is megunják,aztán lecserélik egy fiatalabbra.Egy pasi eltartott curvája lenni...micsoda életcél gratula :D

2014. júl. 19. 17:01
 29/34 anonim ***** válasza:
89%

Nekem most éppen van munkám, de volt, hogy hosszabb ideig nem találtam semmit (már ami nem embertelen körülmények közt lett volna). Most is, akkor is megbeszéltük a kiadásokat és úgy költünk arra, amire kell. Ha van plusz, akkor meglepjük magunkat valamivel.

Igazából nem tudok átlagot mondani, mennyi megy el havonta. Ruhát nem mindig veszek, kozmetikumokat akkor, ha fogytán vannak. Kozmetikushoz nem járok, nincs rá szükségem, a fodrász rokonom, nem kell fizetnem, wellness nem érdekel, de a környéken nem is nagyon van ilyen lehetőség.

Nem szórom a pénzt, de olyan nem is volt soha, még akkor sem, mikor nem volt munkám, hogy szerettem volna egy ruhát, vagy bármit és persze ha volt rá keret, a férjem azt mondta volna, hogy nem vehetem meg.

2014. júl. 19. 18:01
 30/34 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező személye kamu, pl. egy pasi anyuci kicsi fia. Úgy gondolom, hogy aki így nyilatkozik annak még nem volt nővel dolga.

A kérdező kommentje:

Én nem értem titeket miért nem a férjetek tart el miért dolgoztok? A régi világban is ez volt a normalis hogy a nőnem dolgozott én úgy gondolom hordozzon már a tenyeren mint vajna timit

2014. júl. 19. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!