Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nekem kell mindent állni nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kell mindent állni nő létemre?

Figyelt kérdés
Vettem egy házat, mondtam a férjemnek hogy vegyünk rendes ágyat, erre neki nincs pénze, mondom neki, csináltassuk meg a konyhát, neki erre sincs pénze... nekem van mindenre de elvből nem csináltatóm meg, most egy férfi úgy éljen velünk hogy semmit se csináltat meg csak él a kényelembe?

2014. júl. 18. 19:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Nekem már ez is furcsa, hogy házasok vagytok, és te pénzed, te házad, ő pénze.. Ti nem közösben együtt éltek? Akkor minek a házasság?
2014. júl. 18. 19:24
 2/25 anonim ***** válasza:
94%
hát most mondjam,hogy verd a fejed a falba,mert te választottad? :)
2014. júl. 18. 19:25
 3/25 anonim ***** válasza:
79%
Nos, kapaszkodj: hiaba te vetted a hazat, az a ferjede es, hiszen hazasok vagytok. Nulla befektetessel maris anyagi haszonra tett szert. Amugy ilyen mentalitasu emberhez hozza se kellett volna menni. Szivacs.
2014. júl. 18. 19:26
 4/25 anonim ***** válasza:
38%
Ha neki nincs rá pénze, neked meg van, akkor miért nem csináltatod meg te? Főleg, hogy nem ő akarja felújíttatni, hanem te.
2014. júl. 18. 19:26
 5/25 anonim ***** válasza:
97%
Együtt éltek, házasok vagytok és külön van olyan, hogy te pénzed meg ő pénze? Ne haragudj, de ebben az esetben meg is érdemlitek, hogy a pénz miatt menjen a marakodás.
2014. júl. 18. 19:34
 6/25 anonim ***** válasza:
73%

Kötöttetek házassági szerződést? Akkor van esélyed arra, hogy a házat, amit vettél a saját pénzedből egy esetleges válás esetén megtarthasd magadnak, és nem kell felezni. Ha ez így van, akkor fizesd ki magadnak, hiszen a te házad, magadnak szépítgeted, ő meg lakik benne, amíg lakik.

Házasságba szerintem nem fér bele az ilyen mentalitás egyik félnél sem, de mivel a ti életetek, ezért nem szólhatunk bele. Ha nektek így a jó, hát így éltek.

2014. júl. 18. 19:35
 7/25 anonim ***** válasza:
96%

Fura, hogy én pénzem, ő pénze egy házasságban. Ő nem dolgozik? Vagy külön gyűjti (mire?) a te pénzedet meg felélitek?

Szerintem ezzel a házassággal valami gond van, ami ebben (is) megnyilvánul.

2014. júl. 18. 19:35
 8/25 anonim ***** válasza:
69%

"Vettem egy házat, mondtam a férjemnek..."

Azt ugye tudod, hogy a ház fele az övé, ha a házasságkötésetek után vetted? Mindegy, kinek a nevén van.

2014. júl. 18. 19:36
 9/25 anonim ***** válasza:
26%
ha van mindenre pénzed,akkor mit sírsz? nem mindenki egyenlő anyagi keretekkel lép be egy házasságba,de te állítom most hallgatnál a legjobban,ha nem lenne egy filléred sem.se munkád,te otthon lennél háztartásbeli,mert gondolom ahhoz még értesz,bár kitudja.... mind1 a férjed pedig dolgozna,ha valóban így állítod be a dolgokat,akkor mi a halálnak mentél hozzá? de most komolyan,annyira elegem van ezekből a provokáló együgyü családi-kapcsolatok topic-ból,hogy nemtudom megállni,hogy ne írjam ki ŐSZINTÉN,amit gondolok.
2014. júl. 18. 19:43
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem a ház az enyém, szerződést kötöttünk, csak egyszerűen semmibe nem akar segíteni, oldjam meg. És van 2 közös gyermekünk.
2014. júl. 18. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!