Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Huszonéves létemre mindent...

Huszonéves létemre mindent elfelejtek, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Nemrég jöttem rá,hogy amit nem írok fel,az abban a percben el van felejtve. Kis dolgok,pl. kiírom magamnak,hogy 5 perc múlva vedd le a teát a tűzről,vagy beállítom hozzá az órát,de ki kell írni azt is,hogy valamit vigyek el másnap vhova,vagy adjak vizet az állatoknak,mert azt is elfelejteném,az egy-két tételes bevásárlást is,mindent. Elindulok otthonról,és elfelejtem,hova akartam menni,keresem a szavakat,a neveket se tudom sokszor,történéseket,csak hosszas gondolkodás után. Érdekes,hogy az egyetemi vizsgáimat pedig tudtam teljesíteni,azokat nem felejtettem el. Fokozatosan lettem ilyen. Lány vagyok. Családom csodálkozik,hülye vagyok,ilyen nincs huszonévesen,direkt csinálom,stb. Mi bajom lehet?
2012. júl. 12. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ez nem lelki problémák vagy túlterheltség miatt van, és úgy érzed, h. valami testi gond lehet, mindenképpen menj el orvoshoz. A házidoki elküld vérvételre, lehet, h. csak vérszegény vagy. A pajzsmirigy alulműködés is lehet felelős a feledékenységért
2012. júl. 12. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Így van, nekem is vashiányos vérszegénységem volt, olyan volt az agyam, mint a szita, tök zizi voltam..., aztán vérvétel és kivizsgálás után kaptam rá Maltofer Fol tablettát, hát, velem csodát tett. 3 hónapig szedtem, sokkal összeszedettebb lettem, nem voltam olyan dekoncentrált, frissen és kipihenve ébredtem, nem fájt a fejem sem (pedig sűrűn szokott), szóval lehet, hogy neked is ez van.

Februárban pedig (neurológus utasítására) bilobil fortét szedtem, az is sokat segített. :)

2012. júl. 12. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!