Milyen orvoshoz kell fordulni ha mindent elfelejtek? Pl nem emlékszem, h mit mondtam pár perce, ilyesmik?
De akkor amit írunk, azt is el fogod felejteni:)
Na jó ez nem vicc, először a körzetihez menj szerintem.
De megpróbálhatod szedni a Bilobilt, sokaknak használ.
Mondjuk attól is függ, hogy mennyi idős vagy. Orvoshoz mindenképp érdemes elmenni, több betegségnek is lehet ez tünete, a kevésbé súlyostól- a nagyon súlyosig.
Szóval, ha már a tünetek ilyen alakulásánál elmész, akkor biztos, hogy jobban jársz.
Bilobilt meg én csak orvosi javaslatra szednék csak. Amíg nem tudni mi a baj, felesleges szedned, mert lehet semmi köze a bajodhoz. Akkor pedig maximum a tünetet szünteted meg.
Nekem a nyelvemen van.... de elfelejtettem... :-)
Egyébként én is egyre feledékenyebb vagyok, ez a korral is jár. Az is lehet hogy csak beképzeled, egyébként meg csak szórakozott vagy.
De lehet hogy a Cavington jót tenne.
Nekem is volt ilyen időszakom. Nem tudom velem mi volt a gond, de amint elfogadtam, hogy ez van, ilyen az agyam és szedtem vitaminokat (előtte is, de akkor többet) elmúlt.
Mondjuk a hallott dolgokat most is képes vagyok 2 perc alatt elfelejteni, anyukámtól 6szor megkérdezem mi lesz a vacsi.
VIszont amit tudok valamihez kötni vagy leírva látom, az megmarad nagyon is.
Ha hasonló a problémád próbáld meg leírva elképzelni amit hallasz. Nekem bevált.
Nálad okozhat ilyet a stressz, úgyhogy először háziorvos. Aztán szóba jöhet a neurológus, esetleg pszichiáter stb. Egyik sem kellemetlen, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!