Miért van az, hogy nem emlékszem a gyerekkoromra? Tényleg egyáltalán semmire.
Ha nem emlékszel rá, akkor nem is tudhatod. De gondolom, nem szórakozásból jársz pszichológushoz, hanem mert van valami problémád - ami akár gyerekkorodból id eredhet. gyerekkorodból, amire nem emlékszel, és ennek oka van.
Az én első emlékem másfél éves koromból való, és ezen kívül is rengeteg emlékem van.
Kb. 4 éves korunktól vannak gyerekkori emlékképeink. Másfél évesen biztos, hogy nincs.
Tényleg létezik olyan, hogy az agyad tudat alatt "kikapcsolja" azokat a képeket, amikre nem szívesen emlékszel.
Óvoda, azt nem mesélhették!
Köszi, eddig azt hittem azért emlékszem, mert sokat emlegettünk történéseket, de amit egyedül éltem át az meggyőző.
Belső képes emlékeim is vannak 1,5-2 éves koromból filmszerűen.
Nekem egyáltalán nincsenek filmszerű emlékeim, csak képek.:(
Egyébként szerintem ez nem normális. Mi számít neked gyerekkornak? Kb. hány éves korodból való az első emléked?
Szerintem lelki betegség, de nyilván nem ok nélkül jársz pszichológushoz.
De kb. mikortól van az 1. emléked?
Ó, hova fujlt a világ, ma már minden ember depressziós ( ahogy én is ) vagy valami más psziché problémája van, és pszichológushozjár ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!