Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kaptatok legutóbbi szülinapotokra a férjetektől?
Mivel nem szeretem, ha "feleslegesen" költ, így tavaly megkértem ne vegyen semmit.
Az éven felvetette, hogy befizetne egy tandem ugrásra. Hát lebeszéltem róla, és kiegyeztünk egy vacsiban és kirándulásban.
Nekem valahogy fontosabb az, hogy közös emlékünk legyen :)
Japán manikűrszettet, egy átfogó allergiavizsgálatra lehetőséget, és intézett kupont végeleges szőrelenítésre ( egyébkent az uóbbiakat a szüleimmel közösen
Általaban így szoktuk, van egy ajándék és utana pá hazsnos dolog, vagy élmény ajandek...
Laptop, de ezt mindenképp megvettük volna, szóval csak azért szülinapra kértem, hogy le legyen tudva az ajándék, és ne költsön többet. De azért kaptam mellé virágot :)
Előtte meg egy Thomas Sabo karkötőt, egy szíves fityegővel, ezt régóta nézegettem, de drága volt, sose mondtam, h szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!