Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szerelem? Hogy éled meg? Mit érzel? Aki 5-10 év után is szerelmes az mit érez?
Milyen volt 1 éves kapcsolat után, milyen 5 éves kapcsolat után?
Honnan tudod, hogy (még) szerelmes vagy?
Nekem az, mikor valakit testileg, lelkileg a részemnek érzek és minden szempontból hozzá akarok tartozni. A rózsaszín ködnek ehhez nem sok köze van. A rózsaszín köd nekem egyáltalán nem szerelem, csak erős vonzalom. Csak akkor tudok valakibe beleszeretni, mikor már lelkileg is közel kerültünk egymáshoz, megismertük egymást, összekapcsolódtunk.
6 éve élek együtt a szerelmemmel és nem sokat változott ez az érzés az első évtől számítva. Valamivel mélyebb lett.
Szerintem sokan összekeverik a fellángolással... én is estem ebbe a hibába fiatalabban, tapasztalatlanul, másik pasival. Hamar el is múlt a dolog...1 évet sem voltunk együtt. Elhagytam.
Amióta a férjemmel vagyok, 4 éve, igazi szerelmet érzünk mindketten. Ami az évek alatt csak erősödött, hisz egyre jobban és jobban kiismertük egymást, rengeteg közös emlékünk van, sokszor szó szerint olvasunk egymás gondolataiban, megbeszélés nélkül nézzük ki ugyanazt a filmet, egyszerre vallunk szerelmet sokszor....stb
Ez igazi szerelem:) ami soha nem múlik el.
"Az hogy ugyanazt érzed a hasadban 8-10 év után is mint anno az elso pár hónapban azt kétlem."
Nem hiszek benne, hogy az első egy-két hónapban lehet szerelmet érezni. Az semmiképp nem szerelem szerintem. Hogy is szerethetnék bele valakibe, akiről szinte még semmit nem tudok? Sehogy. Ilyen nincs. Már ahhoz, hogy egyáltalán kialakuljon a szerelem, legalább kell az a néhány hónap.
Végülis nézhetjük így igen.Nálam az a szerelem amikor minden gondolatom körülötte forog.Megcsörren a telefon és vágyom rá hogy ő hívjon.Ezek a kapcsolat elején ilyenek.Amikor a bnőid már unják hogy cdak őróla tudsz beszélni! :) 8 év után ne mond hogy belecsiklandoz vmi a gyomrodba mikor meglátod hogy ő hív...(aztán felveszed és meghallod: -Hozz két sört haza asszony!) :D
Jó ez vicc volt,de már közel sem az a kapcsolat eleji szerelem van ilyenkor.Ez másabb.Érettebb,mélyebb!De nem szerelem.De ha másnak jobban esik ennek hívni...Csak aztán ne szakítsanak mert az annyira gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!