Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva környékre költözés közösen, vagy szakítás? Ti mit tennétek?
Gyerekkorom óta a patinás belvárosban élek, régebben a szüleimmel, egyetem óta meg egyedül, barátnőkkel. 3 éve vagyok együtt a barátommal/vőlegényemmel.
Kapott pénzt a szüleitől (de csak 6 milliót), hogy vegyen egy lakást, mert most albérletezünk (amivel egyébként semmi bajunk nincs).
A barátom már ki is választotta a lakást, hajthatatlan, csak az kell neki. Amúgy a lakás maga jó, 3 szobás. De Csepel késelős környékén van (taxival kellene hazajárnom és a szomszédság is nagyon húzós). A munkahelyem reggelente 1,5 óra busz-hév-metró-másik metró-busz útnyira lenne attól a lakástól.
Nem tudom, mit tegyek. Képzeljétek el a gyerekkorotok óta megszokott jó környéket, jó közlekedést, gyönyörű helyeket, és azt, hogy ezt le kellene cserélnetek valószínűleg örökre egy paneldzsungelért, ahol durva emberek élnek. (azért örökre, mert úgysem veszünk újat egyhamar)
A szakítást nem akarom emiatt, de nem tudom, hogy mit tegyek. Tanácstalan vagyok.:( Felmerült benne, hogy milyen lesz az a környék 15 év múlva, mire a gyerek majd egyedül jár haza...(nincs még gyerekünk)
Ti költöznétek, aztán majd lesz valahogy? Mondtam neki, hogy vegyünk közösen lakást, és akkor már vehetnénk 12-ből akár Zuglóban valami kertesházas részen, de nem akarta ezt a megoldást.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!