Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hat egy hármas parti egy házasságra?
Figyelt kérdés
Mostanában elgondolkodtunk ezen a lehetőségen a férjemmel. Közös és egyhangú döntés, nem erőltette egyikünk sem a másikra. 13 éve vagyunk együtt, 9éve házasok, gyerekeink is vannak. Volt sok hullámhegy és hullámvölgy a kapcsolatunk során. Pár éve emelkedő ívben van a kapcsolatunk. Most csúcsponton vagyunk, nagyon szeretjük egymást, boldogok vagyunk, a szex is nagyon jó, és ismét gyakori is. Tehát nem azért merült fel a 3as, mert unjuk egymást. Ez esetben hasznos lehet, vagy épp ellenkezőleg, árthat a kapcsolatunknak, ha esetleg belemennénk egy hármas szexbe? Másik férfival csinálnánk, majd legközelebb pedig majd egy másik nővel.
Vélemények? Köszönöm.
2014. júl. 14. 11:59
21/21 mellanka válasza:
Biztos prűd vagyok, de szerintem a hármassal több gond van, mint pozitívum. Én nem próbáltam, de néhány ismerősöm igen. A pasik aztán mégiscsak a harmadikkal szólóztak, titokban is. A nők pedig ledefiniálták magukat használati tárgyként, és elváltak. Szerintem a fantáziálással nincs gond, de a fantázia mindig szebb, mint a valóság. A harmadik pedig sosem tűnik el, benne marad az intimitásban, hiszen a harmadik, legyen nő, vagy férfi kelti fel a vágyat, nem a pár két tagja. Szerintem nem erre kellene haladnia a világnak, és nem kell mindent kipróbálni, amit ez a fals élményhajhász társadalom előír. Számomra elképzelhetetlen, hogy a párom előttem más nővel szexeljen, és az is, hogy előtte én más férfival. Úgyhogy kedves hölgyek, pasik, ha ilyet kér a párotok tőletek, akkor ott gáz van, mondhattok bármit. Ha a kérőnek ez elsőre bejön, biztos unalmassá válik a hagyományos szex. Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!