Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom annyira házasságra?
Figyelt kérdés
lassan egy eve van uj kapcsolatom,elozo kapcsoltaombol 9 ev utan kiszalltam,van egy 4 eves kisfiam, minden jo , es elozo paromnal ezt egyszer sem ereztem,amit itt.miert van ez?
senki ne fikazzon h fuuu,mit akarok,alig vagyunk egyutt blablabla...koszonom
2014. márc. 3. 15:35
1/6 anonim válasza:
De miért ne vágyhatnál rá? Szerintem ez egy idő után természetes. Van akinek 5 év után másnak előbb.A kérdés az , hogy a párod hogy érzi. Érzi e azt mint te.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg megtaláltad azt az embert, akivel le akarod élni az életet, és félsz, hogy elveszted. Ezért a házasodás:D
3/6 A kérdező kommentje:
iden szeretné megketni a kezem,ugy tudom.jovore meg hazassag.arrol mar beszeltunk. o is szeretne. ugy erzem felkeszultem ra,es megtalaltam jelenlegi paromba azt,akit eddig senkibe
2014. márc. 3. 15:45
4/6 anonim válasza:
Ha ő is egyetért azzal, hogy jövőre összeházasodjatok, akkor MÁR megkérte a kezedet! Nem kell ennek nagy felhajtást csinálni. Nem a külsőség a fontos, hanem a szándék, az egyetértés.
5/6 anonim válasza:
Egyszerűen megértél a dologra. Megtaláltad azt a férfit, akiben megbízol, aki szerinted alkalmas a gyerekeid apjának, akivel le szeretnéd élni az életed.
Ennyi. :)
6/6 A kérdező kommentje:
en is ezt erzem valahogy. o mas mint a tobbi pasi
2014. márc. 3. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!