Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hat egy hármas parti egy házasságra?
Mostanában elgondolkodtunk ezen a lehetőségen a férjemmel. Közös és egyhangú döntés, nem erőltette egyikünk sem a másikra. 13 éve vagyunk együtt, 9éve házasok, gyerekeink is vannak. Volt sok hullámhegy és hullámvölgy a kapcsolatunk során. Pár éve emelkedő ívben van a kapcsolatunk. Most csúcsponton vagyunk, nagyon szeretjük egymást, boldogok vagyunk, a szex is nagyon jó, és ismét gyakori is. Tehát nem azért merült fel a 3as, mert unjuk egymást. Ez esetben hasznos lehet, vagy épp ellenkezőleg, árthat a kapcsolatunknak, ha esetleg belemennénk egy hármas szexbe? Másik férfival csinálnánk, majd legközelebb pedig majd egy másik nővel.
Vélemények? Köszönöm.
Nem értem minek kéne ez a 3-as?? Hol van itt a logika?
Jó a kapcsolatotok...a szex is okés.. Minek akartok 3-asban lenni?? Nem élet az élet úgy, ha ez kimarad vagy mi?? Nem értem a lényegét a dolognak...
Én biztos nem kockáztatnék...
Ötös vagyok. Neked van igazad, az idegen nem jó megoldás.
Olvasd el ezt a könyvet, amelyből ez az idézet is származik:
Az olyan ember, aki valóban képes szeretni, akinek csak a szerelem számít, és aki a szerelemben megfelelő készséggel és nyitottsággal képes más ember felé fordulni, nem hűséges, legkevésbé egy életen át. A hűség megdönthetetlen erénynek számít. A jó embernek hűségesnek kell lennie – ez is olyan előítélet, amely pszichológiai szempontból nézve tarthatatlan. Az az ember, aki tud szeretni, a szerelemhez marad hű, de számára fontosabb, hogy szeressen, mint hogy hűséges legyen.
Az az ember, aki képes szeretni, újra és újra szeretni tudja ugyanazt az embert, de nem érti, miért ne szabadna egyidejűleg más embereket is szeretnie.
41. oldal
Peter Lauster: A szerelemről, a szeretetről Ahogy egy pszichológus látja
Úgy látom, aki nem ért egyet a 3-as partival, az le van pontozva..kérdező, véleményt kérdeztél. Akik nem szexelnek csak a párjukkal, azok már nem is normális emberek? szíved joga, ha tetszik a 3-as, csináld, de nem csak olyanok írnak, akiknek ez evidens a házasságukban.
Viszont az biztos, hogy hiába beszéltek meg előre dolgokat, élesben tutira másként lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!