Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan hat egy hármas parti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hat egy hármas parti egy házasságra?

Figyelt kérdés

Mostanában elgondolkodtunk ezen a lehetőségen a férjemmel. Közös és egyhangú döntés, nem erőltette egyikünk sem a másikra. 13 éve vagyunk együtt, 9éve házasok, gyerekeink is vannak. Volt sok hullámhegy és hullámvölgy a kapcsolatunk során. Pár éve emelkedő ívben van a kapcsolatunk. Most csúcsponton vagyunk, nagyon szeretjük egymást, boldogok vagyunk, a szex is nagyon jó, és ismét gyakori is. Tehát nem azért merült fel a 3as, mert unjuk egymást. Ez esetben hasznos lehet, vagy épp ellenkezőleg, árthat a kapcsolatunknak, ha esetleg belemennénk egy hármas szexbe? Másik férfival csinálnánk, majd legközelebb pedig majd egy másik nővel.

Vélemények? Köszönöm.

2014. júl. 14. 11:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Nem értem minek kéne ez a 3-as?? Hol van itt a logika?

Jó a kapcsolatotok...a szex is okés.. Minek akartok 3-asban lenni?? Nem élet az élet úgy, ha ez kimarad vagy mi?? Nem értem a lényegét a dolognak...

Én biztos nem kockáztatnék...

2014. júl. 14. 12:54
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
A volt férjemmel évekig jártunk össze párokkal kb két havonta. Az ő ötlete volt eleinte, és rábeszélt engem is. Az első időkben izgalmas volt, és közelebb hozott minket, ez volt a mi kis titkunk, de ahogy telt az idő valójában egyre jobban eltávolított, már nem tudtam úgy viszonyulni hozzá érzelmileg, és testileg sem. Nem emiatt váltunk el, de szerintem szerepet játszott. Szóval csak óvatosan!
2014. júl. 14. 12:58
 13/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem mindenkinél máshogy hat. Ez majd éles helyzetben derül ki, hogy nálatok mit hoz a sors...
2014. júl. 14. 13:02
 14/21 anonim ***** válasza:
37%

Ötös vagyok. Neked van igazad, az idegen nem jó megoldás.

Olvasd el ezt a könyvet, amelyből ez az idézet is származik:

Az olyan ember, aki valóban képes szeretni, akinek csak a szerelem számít, és aki a szerelemben megfelelő készséggel és nyitottsággal képes más ember felé fordulni, nem hűséges, legkevésbé egy életen át. A hűség megdönthetetlen erénynek számít. A jó embernek hűségesnek kell lennie – ez is olyan előítélet, amely pszichológiai szempontból nézve tarthatatlan. Az az ember, aki tud szeretni, a szerelemhez marad hű, de számára fontosabb, hogy szeressen, mint hogy hűséges legyen.

Az az ember, aki képes szeretni, újra és újra szeretni tudja ugyanazt az embert, de nem érti, miért ne szabadna egyidejűleg más embereket is szeretnie.

41. oldal

Peter Lauster: A szerelemről, a szeretetről Ahogy egy pszichológus látja

2014. júl. 14. 13:03
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
És ilyen emberek gyerekeket nevelnek... Fúj.
2014. júl. 14. 13:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ilyen fel sem merülhetne, egyikünk részéről sem. Tehát így adok tanácsot, hogy nem próbáltam, nem voltam ilyen helyzetben (az, hogy fiatal lányként voltam egyszer, nem venném ide, mert egyéjszakás buta kaland volt, semmi érzelem). Tehát szerintem ez csakis a szóban forgó három embertől függ. Mint olvastam, volt olyan, aki aztán többet akart (és ha belegondolunk, bizony előfordulhat, hogy nem a harmadik akar többet, hanem a pár egyik tagja, onnantól meg már gázos). Szóval ezt előre nem látod, csak ha már benne vagy. Ugyanakkor - de ez is csak kizárólag az én véleményem - ha két ember szereti egymást és a szex is jó, illetve a kapcsolatukban is minden rendben, nehezen tudom elképzelni, hogy ne essen rosszul az, ha a párunkon látunk vonaglani egy nőt/párunkat dugja egy pasi....
2014. júl. 14. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

Úgy látom, aki nem ért egyet a 3-as partival, az le van pontozva..kérdező, véleményt kérdeztél. Akik nem szexelnek csak a párjukkal, azok már nem is normális emberek? szíved joga, ha tetszik a 3-as, csináld, de nem csak olyanok írnak, akiknek ez evidens a házasságukban.

Viszont az biztos, hogy hiába beszéltek meg előre dolgokat, élesben tutira másként lesz.

2014. júl. 14. 13:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem én pontozgattam. Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 14. 14:09
 19/21 anonim ***** válasza:
34%
Ja, akkor bocsánat
2014. júl. 14. 14:12
 20/21 anonim ***** válasza:
26%
Csináljatok ATM-et és cumswap-et is!!
2014. júl. 14. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!