Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban egy megcsalás általában kiszokott derülni, vagy titok marad?
Figyelt kérdés
Vagy semmi nem marad örökre titokban, előbb utobb kiderül? Nem egyszeri alkalom, hanem egy állandó, szerelmi viszony.2014. júl. 13. 00:02
11/15 anonim válasza:
Én 13 évig voltam szerető.
A feleség ugy 11 év után gyanut fogott, de mindent letagadott a barátom, bizonyíték meg volt.
A szakítás után 3/4 évvel meghalt.
Most már biztos nem foglalkozik a feleség a multtal, így biztonságban vagyok.
Egyébként mindenki tudott a dologról, csak a feleség nem /meg az én férjem/.
12/15 anonim válasza:
Én tiszta szívből remélem ,hogy kiderül ! Isten nem ver bottal ...
14/15 anonim válasza:
Van vis major, ezek szerint, de én is úgy vélem, ha valaki nem hal meg idő előtt, kiderül.
Ismerős házaspárnál volt egy 20 (!) éves szeretői viszony. Házasságból három gyerek, szeretőtől egy. A férj végül lépett, elvált, összeházasodott a másik nővel, akkor derült ki. A feleség nem sejtette, mindenre volt indok (üzleti út, külföldi meló, rokonlátogatás, telefon, laptop szigorúan elzárva). Én csak azt nem tudom, a másik nő hogy bírta ki.
15/15 anonim válasza:
Szerintem attól függ. Ha tényleg nagyon óvatosan csinálják és minden bizonyítékot eltüntetnek, akkor nem fog kiderülni. Volt egy ismerősöm aki hónapokig tartott szeretőt, szerintem még a mai napig is, és soha nem derült fény a viszonyra, mert ahogy írtam, ügyesen szervezkedett és minden bizonyítékot eltüntetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!