Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen egy házasság hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy házasság hosszú távon "anyuci kedvenc fiacskájával"?

Figyelt kérdés

2014. júl. 11. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Lásd Pécsi Ildikó hogyan tette tönkre a menyét, Pártos Csillát.

Na kb. ilyen.

2014. júl. 11. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
98%

Hősnő típusúaknak ajánlom, akiknek bejön, hogy folyamatosan próbálják a tűzokádó sárkányt távoltartani a hátulgombolós kisdedtől.

Más nőknek javaslom egy férfi megkeresését.

2014. júl. 11. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még az elején tartok az anyuci egyszem fiacskájával, akit egyedül nevelt és persze minden nő egy rusnya, gonosz dög, aki elveszi tőle a fiát. Én próbáltam vele kedves lenni, hátha megenyhül. Most voltunk egy éves házasok. Már a házasságunkat sem támogatta, de amikor egyértelmű jelét adta, hogy a leendő unokájában is csak az ujabb ellenséget látja, aki még jobban elveszi tőle a gyerekét, akkor elzártam a kedvességcsapot!
2014. júl. 11. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

A férjemet is egyedül nevelte az anyukája és elkényeztette.

Mielőtt összeházasodtunk, tisztáztuk, hogy nekem sem időm, sem kedvem "kényeztetni".

30 évig éltünk együtt békességben. Nem várta el, hogy kiszolgáljam, segített a háztartásban, gyereknevelésben. Anyósom pedig megbékélt ezzel.

2014. júl. 11. 19:20
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Ha anyuci kedvenc fiacskája a sarkára áll, teljesen jó, hiszen a jövője te vagy.

Ha töketlen 5 éves szintjén marad, akkor nőre nincs szüksége, második anyucikája meg ne akarj lenni.

2014. júl. 11. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
8%

Ha ilyen a férjetek, akkor mi a f..znak mentetek hozzá?

Szerencsétlen férjek tudják, hogy ilyen kretén feleségük van, hogy aztán ide jönnek őt szidni?

2014. júl. 12. 03:54
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
megis ki szidja itt a férjeket?
2014. júl. 12. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
88%

Nekem speciel nincs is férjem. (2. válaszoló vagyok.)

Más kérdés, hogy volt már ilyen "pasim", de elég gyorsan menekülőre fogtam.

2014. júl. 12. 11:03
 9/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem feleség vagyok, hanem anyuci pici fiának a lánya... Egyet mondhatok csak: MENEKÜLJ, MÉG NEM KÉSŐ!!! Pokol, a lehető legrosszabb ha anyós még a közelben is lakik ráadásul. Anyukám hosszú éveken át tűrt, próbálta a normális viszonyt fenn tartani és lehető legkevesebbet veszekedni, de az utóbbi két és fél évben betelt a pohár végleg. Mi anyuval csak akkor tévedünk át a kedves mamához ha születésnap, névnap, egyéb sátoros ünnep van, ha mi kapunk ketten három szál virágot, ugyanaz megy vissza is (régen több ezer ft értékű ajándék rendszeresen + kaja, úgy, hogy a másik fia is vele él). Panaszkodik az öreglány eleget, de tudod kit érdekel. Szóval tényleg menekülj!

Ui.: lehet lepontozni is nyugodtan, ezt csak az érti meg, aki benne volt bármennyi időt is.

21/L

2014. júl. 12. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!