Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy házasság hosszú távon "anyuci kedvenc fiacskájával"?
Lásd Pécsi Ildikó hogyan tette tönkre a menyét, Pártos Csillát.
Na kb. ilyen.
Hősnő típusúaknak ajánlom, akiknek bejön, hogy folyamatosan próbálják a tűzokádó sárkányt távoltartani a hátulgombolós kisdedtől.
Más nőknek javaslom egy férfi megkeresését.
A férjemet is egyedül nevelte az anyukája és elkényeztette.
Mielőtt összeházasodtunk, tisztáztuk, hogy nekem sem időm, sem kedvem "kényeztetni".
30 évig éltünk együtt békességben. Nem várta el, hogy kiszolgáljam, segített a háztartásban, gyereknevelésben. Anyósom pedig megbékélt ezzel.
Ha anyuci kedvenc fiacskája a sarkára áll, teljesen jó, hiszen a jövője te vagy.
Ha töketlen 5 éves szintjén marad, akkor nőre nincs szüksége, második anyucikája meg ne akarj lenni.
Ha ilyen a férjetek, akkor mi a f..znak mentetek hozzá?
Szerencsétlen férjek tudják, hogy ilyen kretén feleségük van, hogy aztán ide jönnek őt szidni?
Nekem speciel nincs is férjem. (2. válaszoló vagyok.)
Más kérdés, hogy volt már ilyen "pasim", de elég gyorsan menekülőre fogtam.
Nem feleség vagyok, hanem anyuci pici fiának a lánya... Egyet mondhatok csak: MENEKÜLJ, MÉG NEM KÉSŐ!!! Pokol, a lehető legrosszabb ha anyós még a közelben is lakik ráadásul. Anyukám hosszú éveken át tűrt, próbálta a normális viszonyt fenn tartani és lehető legkevesebbet veszekedni, de az utóbbi két és fél évben betelt a pohár végleg. Mi anyuval csak akkor tévedünk át a kedves mamához ha születésnap, névnap, egyéb sátoros ünnep van, ha mi kapunk ketten három szál virágot, ugyanaz megy vissza is (régen több ezer ft értékű ajándék rendszeresen + kaja, úgy, hogy a másik fia is vele él). Panaszkodik az öreglány eleget, de tudod kit érdekel. Szóval tényleg menekülj!
Ui.: lehet lepontozni is nyugodtan, ezt csak az érti meg, aki benne volt bármennyi időt is.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!