Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasodni, de hogyan? Szerelem vagy csak "beérik" valakivel?
"Házasság, de mi okból?" Ha oka van az már ezerszer is rossz! Célja legyen!
A (KIVÜLÁLLOK SZÁMÁRA) kevésbé "szép emberek" lehetnek szerelmesek egymásba nagyon meglepö modon.!!! Söt a szépségnek és a szerelemnek semmi köze egymáshoz.
A nagy, lángolo szerelmek nem szoktak házasságba torkollni! Ha mégis házasság lesz belölük, általában gyors válás a vége.
Apukám mindig azt mondta, nézzem meg, hogy a csúnya lányok hamarabb elkelnek, mint a szépek. A buták szintén hamarabb, mint az okosak. És ennek az az oka, hogy csúnya és buta több van, mint okos és szép. Ezért az utóbbiak nehezen találnak magukhoz való párt.
Nem tudom, hogy ez igaz-e, mert még senki sem házas a baráti körömből, ismerőseim közül sem. (26 vagyok)
Én úgy gondolom, hogy a nem annyira szép embereknek talán jobb lehet a személyisége, mert muszáj nekik. Egy szép lány akkor is kelleni fog a férfiaknak, ha pl. ellenszenves és bunkó. Egy kövér/ronda meg csak akkor, ha mellette mosolygós meg ilyesmi.
És szerintem lehetséges, hogy tényleg egymásba szeressenek a csúnya emberek, nem tudom igazán, ez hogy van. Van egy csúnya barátnőm, ő összejött egy csúnya pasival, aki nem tetszett neki elsőre (hiszen neki is a szépek tetszenek), de aztán beleszeretett. És olyan, "jól van ez, ő nem csal meg sosem" érzése van vele kapcsolatban.
Nagyon érdekes ez a kérdés, kérdező!:)
26l
Egy kicsit én is sajnállak, amiért ilyen felszínes vagy.
A szépség egy múlandó dolog. Apukám fogalmazta ezt meg nagyon jól. Mikor elért abba a korba, hogy már megszeretett volna állapodni, akkor azért kezdett anya után járni, mert "ragasztó" személyisége van. Így fogalmazta: "Volt szebb, volt csinosabb anyádnál, de nekem egy olyan ember kellett, akivel családot lehetett alapítani aki összetartja a családot, mint egy ragasztó."
Na látod, apukámnak pl. ez volt a fontos. Szeretik nagyon egymást, ragaszkodnak egymáshoz, és lám működik már lassan 35 éve.
Most ezzel nem azt akartam mondani, hogy nem tartja szépnek vagy csinosnak anyát, vagy hogy akkor nem tartotta, csak amikor házasságra adta a fejét, neki a belső értékek voltak inkább fontosabbak, hiszen tudható, hogy hiába minden akaraterő. A feszes bőr egyszer ráncos lesz, és májfoltos, a haj megőszül, netán dundi öreg lesz a másikból, vagy lógni fog a fülcimpája.
És aki egy ÉLETRE tervez, az inkább olyan embert választ, akivel tényleg egy család lesz, nem akit lehet mutogatni, meg villogni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!