Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok?
Eddig minden rendben volt köztünk, jövő nyáron lett volna az esküvőnk.
Csak most minden tönkrement, mert kétszer hisztis voltam egy héten belül, és nem tudom, el akar e hagyni, vagy nem.
Vissza akartam adni neki a jegygyűrűt, de nem fogadta el, mert hogy minden marad a régi.
Ugyanúgy kedves velem, hülyéskedünk, meg minden.
De félek, hogy csak megjátssza, és amint kiteszem az ajtón a lábam holnap után, már kapom is a szakító SMS-t.
Két napja nem eszek és nem alszok rendesen, és a stressztől állandóan rosszul vagyok.
Úgy érzem, el fog hagyni... :(
Csak nem te vagy ez? :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ma 15:46
Milyen ezeknek?
Nagyon nehéz életem volt, végre kicsit javult, és most megint tönkrement. És nem, sosincs szerencsém.
Az a legnagyobb, hogy szakít.
És nem eltartatom magam, hanem most jöttem ki külföldre, és vártam a papírjaim, hogy munkát kereshessek.
Kétszer voltam kiakadva, és sírtam, mert ok nélkül durván lecseszett. Ennyiből áll a hiszti.
Nem tervezem eltartatni magam, csak 2 hónapja nincs munkám.
Jaja, az eltartatast sose tervezik, mindig epp csak ugy sikerul.
A tobbsegnek viszont nem sikerul, ezert ertelemszeruen nem rajonganak azok irant akiknek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!