Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi oka lehet egy házaspárnak/p...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet egy házaspárnak/párnak a szülők házába való költözésre? Nem gondoljátok, hogy ezek az emberek inkább csak gyávák felnőni, és örökre "otthon" ragadnak majd?

Figyelt kérdés

Ott előtte mindketten a saját szüleikkel laktak és csak randizgattak egymással? Vagy hogy van?

A pénzt szokták felhozni, de szerintem nem csak a pénz a "költség" (hanem pl. az anyós miatti veszekedések). A felnőtt életvitel megéri a pénzt, és mindig lehet keresni jobb munkát, el lehet költözni nagyobb városba, annyi lehetőség van.:)

Sokan mégis (főleg vidéken) egyikük szüleinél laknak. Szerintetek ennek köze lehet ahhoz, hogy vidékiek? Ott mások a hagyományok? Vagy ott nem nézik annyira a többi aspektust, csak a pénzt?

2014. júl. 10. 10:19
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
81%

30-as

Nálad butább "magyar" nem kell kis hazánknak s a világnak!

2014. júl. 10. 18:57
 32/36 A kérdező kommentje:
tény, hogy elég erősen általánosít a 30-as hozzászóló...
2014. júl. 10. 18:58
 33/36 anonim ***** válasza:
75%
Olyan Internetet választottunk (olyan modemet) amihez wifi is van, jelszavas hozzáféréssel. Máshogy nem tudom elmagyarázni:D Ezért a ház másik végében is megy. Tehát nem kellett oda is külön beköttetni a netet. Mit nem értesz rajta?
2014. júl. 10. 19:41
 34/36 anonim ***** válasza:
49%

30-as,aha...műveletlen.Tanulatlan PhD hallgató vagyok 90 ezres ösztöndíjjal...A barátom tanár,de csak részmmunkaidős állást kapot gondolom nem kell részletzeni a fizuját.Ebből nem lehet különmenni...

Ja és mi pont budapestiek vagyunk.Amúgy nélkülünk meg Anyum nem tudná fizetni a rezsit egyedül...:(

Szóval egymásra vagyunk utalva sajnos.

2014. júl. 10. 19:43
 35/36 A kérdező kommentje:
33: nem értem, hogy miért reggel kapcsolod be a tesódnak, és ha éjjel akar pl. filmet nézni? vagy miért kapcsoljátok ki éjjelre?:D nem kapcsolódik a kérdéshez, csak megütötte a fülemet ez a hülyeség a gazdinfót végzett füleimet:D
2014. júl. 10. 19:48
 36/36 A kérdező kommentje:
34: a CEU-n 220 az öd, csak szólok, hogy még átmehess:) 90 nagyon kevés öd-nek, furcsa.
2014. júl. 10. 19:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!