Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A meddő nő senkinek nem kell?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meddő nő senkinek nem kell?

Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 23:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%
Jó kis provokatív kérdés, mi a célod vele? Csak röhögni akarsz a géped mögött az összeugró válaszolókon, vagy adatgyűjtesz a szakdolgozatodhoz?
2014. júl. 9. 07:05
 12/19 anonim ***** válasza:

A meddőség nagyon sokszor akkor derül már csak ki, amikor a pár próbálkozik, de sikertelenül. Addigra már házasok sokszor, több közös évvel a hátuk mögött. Ilyenkor szerintem ritka ha valakit ezért elhagy a férje/párja, de biztosan nem lehet könnyű, és biztos okoz feszültséget ez még a legjobb kapcsolatokban is. Viszont ha már előbb kiderül, hogy valaki meddő, akkor nem okoz "meglepetést" a tény, hogy nem lehet a párnak közös gyermeke. Nem gondolnám, hogy akár egy kezdődő kapcsolatban ne lehetne erről beszélgetni, felnőtt emberek el tudják dönteni mit szeretnének. 2 opció van szerintem: 1, a férfi inkább nem alakítja ki a kapcsolatot, mert azt az elvet vallja, hogy örökbefogadni és más gyerekét nevelni nem akarja, neki mindenképpen saját kell 2, szeretne gyermeket, benne van az örökbefogadásban, de azért biztos vágyna sajátra is, talán titkon reménykedik hátha csoda történik és sikerül. (Történt már ilyen is.)

De ennek tudatában párkapcsolatot kialakítani biztosan nem könnyű, de nem lehetetlen. :)

2014. júl. 9. 07:24
 13/19 anonim ***** válasza:
71%

Az eletunk celja nem a szaporodas

A hazassag celja sem ez

A gyerek gazdagithatja az eletet de nem az egyetlen eletcel eletut.

Kozos utazasok hobby carrier onkentes munka stb stb

Ezzel a kerdessel azt kerdezed egy no erteke az anyamehe?

Remelem nem nem szeretnek tenyeszallat lenni.

2014. júl. 9. 08:20
 14/19 anonim ***** válasza:
96%

Ritka,hogy valakit kidobjanak meddőség miatt,de velem ez történt.Több éves kezelés sorozatot követően.Méghozzá elég durván.

Szóval erről ennyit.A gyerekekre rá sem bírok nézni.Rendesen utálom őket.Persze ez a trauma kivetítése nyilvánvalóan.

2014. júl. 9. 08:29
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

Dehogyis, kérdező:) Vagyis: dehogynem! :)

Tudod, hány nő van, aki azt se tudja, hogy meddő, mégse hagyja el őket a pasijuk.

Én egyébként nem fogadnék örökbe, ha kiderülne, hogy meddő vagyok. Szerintem elfogadnám azt, amit a sors rám mért:)És élvezném örökre a gyerekmentes életemet, amin nagyon sok mindent van is élvezni, legalább annyi dolog csodás gyerek nélkül, mint gyerekkel!

26l

2014. júl. 9. 10:02
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
Én speciel elköttettem magam, mert sose akarok gyereket. Épp elég férfinak kellek, te se aggódj. :)
2014. júl. 9. 11:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
én is meddő vagyok... férjnél... egy örökbe fogadott kisfiú boldog anyukájaként :)
2014. júl. 9. 13:28
 18/19 anonim ***** válasza:
93%

Én meddő vagyok. Amikor a férjemmel összeházasodtunk, nem tudtuk ezt, később derült ki. Ezért még nem fogunk elválni, sokakkal ellentétben. Első sorban egymást választottuk, nem a gyerekcsinálást:P Aki pl ezért elhagy, az rohadtul nem szeret...Kettesben is boldogok vagyunk.

Az örökbefogadástól elzárkózunk mindketten. Vagy saját gyerek, vagy semmilyen... ennyi.

Illetve olyan partnert is lehet találni aki nem akar gyereket.

2014. júl. 9. 19:47
 19/19 anonim ***** válasza:
95%

Baromság. Annak nem kell, aki a nőben nem társat keres, hanem csak szülőgépet és háztartási robotot.

Én soha nem akartam gyereket (később kiderült, hogy nem is lehetett volna), és eleve olyan pasit kerestem, akinek megmondtam, hogy szó sem lehet kölykökről. Szerencsére, ő pontosan így gondolkozott, mint én, tehát a mi boldogságunk így teljes. És elég régóta.

Ismertem olyan meddő párt, ahol a pasi szülész-nőgyógyász volt, és a feleségét annyira szerette, hogy inkább szakmát váltott (fogorvos lett), csak hogy ne kelljen elhagyni az asszonyt és ne okozzon se magának, se a társának szenvedést azzal, hogy minden nap terhes nőket vizsgál és gyerekeket segít a világra.

2014. júl. 9. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!