Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meddő nő senkinek nem kell?
Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 23:35
1/19 anonim válasza:
aki nem akar gyereket annak kelhet feltéve ha külső és belső is rendben van
2/19 anonim válasza:
ez elég összetett, önmagában nem kizáró szerintem sok pasinál, és örökbe fogadni is lehet.
4/19 anonim válasza:
Elég sokan vannak, akik nem akarnak gyereket, férfiak, nők egyaránt. Csak ki kell fogni egy ilyen férfit. Annyira szerintem nem nehéz.
5/19 anonim válasza:
Egy olyan férfinak biztos kellenél, aki nem akar gyereket. Emiatt ne fordulj be, ne hanyagold el magad, maradj csinos és vonzó, és akkor biztos találsz valakit, aki minden téren hozzád illik. Fel a fejjel! :)
6/19 anonim válasza:
Nekem több olyan férfiismerősom van kinek már van gyereke egy korábbi házasságból/kapcsolatból. Ők pont azt mondják, hogy nem tudnak a saját (20-30 korosztályban) ismerkedni,mert a nők ilyenkor gyerekre vágynak, ők meg már többet nem akarnak. Szóval vannak olyan férfiak akik vagy egyáltalán nem vagy már nem akarnak több gyereket.
7/19 anonim válasza:
Az egyik barátnőmnek azt mondták meddő talált egy olyan pasit aki nem akart gyereket de a barátnőm még is teherbe esett...Most 7 hónapos terhes de a pasi nem hagyta el hiába nem akartak eredetileg gyereket.
8/19 anonim válasza:
am tényleg van olyan pasi aki nem akar gyereket szóval no para. amúgy meg nem tudom milyen eredetű a dolog de ha nem komolyabb szervi elváltozás miatt van akkor esetleg egészszéges életmód ilyenek lehet segithetnek
9/19 anonim válasza:
Te vagy érintett a témában ? Meddő nőként tervezed e majd az örökbefogadást ? Mert ha igen akkor csak olyan társat válassz ,aki nem zárkózik el a gyermekvállalás eme formájától . Esetleg egy olyan férfivel akinek nem lehet gyereke jó párost alkothatnátok ,amennyiben megegyezik a jövőkép.
10/19 anonim válasza:
Én mindig olyan nöre vágytam akinek nem lehet gyereke!Csak nem volt kegyes hozzám az élet, hogy találjak is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!