Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen feleség az olyan, aki egy másik csaj letapizására bíztatja a férjét?
Szituáció: Séta hármasban. Férj, feleség, közös barátnő. Férj megy középpen és átkarolja a feleségét, miközben megfogja a fenekét. Ekkor a feleség a férj fülébe súgja, hogy a barátnőjét is fogja meg. A férj persze kap az ajánlaton és meg is teszi, bár állítása szerint csak finoman, nem annyira, mint a feleségének szoktak. Barátnő sem tiltakozik.
Véleményetek a helyzetről és a szereplőkről?
Nagyon szemét dolog, ha a feleség "tesztnek" szánta. Ha hármasban szeretném a barátnőmmel és a férjemmel, akkor szólok róla, és nem leszek kiakadva, ha a barátnőmre is felizgul, netán közben hozzá is ér XD
Ők így szeretik, mi ezzel a baj? Gond akkor van, ha a barátnőnek érzései lesznek a férj iránt, de majd megoldják, ha így lenne.
Nekem is azonnal ez a hármas dolog jutott az eszembe!
Nem lehet, hogy a feleséged így vezeti be nálad finoman, hogy be szeretné néha venni a barátnőt is?
Ha egy feleseg ilyet mond, szerintem nem el igazi parkapcsolatban a ferjevel. Ahova befer egy harmadik, ott valami hianyzik, valami nincs meg.
Engem nem zavar, ha masok igy elnek, mi a ferjemmel tokeletesen elegedettek vagyunk egymassal, nincs szuksegunk harmadikra.
Kerdezo, el tudnad viselni azt is, hogy a ferjed osszejojjon a baratnoddel, es par honappal kesobb beadja a valopert is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!