Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen feleség az olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen feleség az olyan, aki egy másik csaj letapizására bíztatja a férjét?

Figyelt kérdés

Szituáció: Séta hármasban. Férj, feleség, közös barátnő. Férj megy középpen és átkarolja a feleségét, miközben megfogja a fenekét. Ekkor a feleség a férj fülébe súgja, hogy a barátnőjét is fogja meg. A férj persze kap az ajánlaton és meg is teszi, bár állítása szerint csak finoman, nem annyira, mint a feleségének szoktak. Barátnő sem tiltakozik.

Véleményetek a helyzetről és a szereplőkről?

2014. júl. 7. 09:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon szemét dolog, ha a feleség "tesztnek" szánta. Ha hármasban szeretném a barátnőmmel és a férjemmel, akkor szólok róla, és nem leszek kiakadva, ha a barátnőmre is felizgul, netán közben hozzá is ér XD

Ők így szeretik, mi ezzel a baj? Gond akkor van, ha a barátnőnek érzései lesznek a férj iránt, de majd megoldják, ha így lenne.

2014. júl. 7. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem is azonnal ez a hármas dolog jutott az eszembe!

Nem lehet, hogy a feleséged így vezeti be nálad finoman, hogy be szeretné néha venni a barátnőt is?

2014. júl. 7. 15:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Vagy tesztelni akarja, vagy arra igzul, hogy hármasban vannak. Ha mindketten ilyen lazán reagálták rá, akkor szerintem ehhez már hozzá vannak szokva, így inkább a másodikra gondolnék.
2014. júl. 7. 15:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem senkinek semmi köze hozzá. Ha nekik ez így jó, akkor így jó. Nem kellene erről vitát nyitni, még ezen a fórumon se.
2014. júl. 7. 16:04
 15/20 anonim ***** válasza:
12-es, miből gondolod, hogy ezt a kérdést a férj írta ki és nem a barátnő?
2014. júl. 7. 18:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Nincs igazatok, mert a feleség írta ki :-)
2014. júl. 7. 18:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nem túl okos feleség. Ő lesz a legjobban kiakadva, ha a bnő esetleg szorosabbra fűzi a viszonyt a férjjel és nemcsak hármasban találkozgatnak, hanem kettesben is.
2014. júl. 8. 13:36
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen feleséget keresek én is.... ha úgy alakul: írjál!
2014. júl. 8. 16:38
 19/20 anonim ***** válasza:
36%
Gáz a szitu ,gáz az egész társaság . A férjjel ,feleséggel ,barátnővel együtt ! Az ,hogy 10 éve vannak együtt nem kifogás semmire !!! Én 12 éve vagyok együtt a nejemmel ,de ilyen eszünkbe sem jutna !!!!! De ha ők nyitott házasságban élnek ,lelkük rajta ...
2014. júl. 8. 18:32
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy feleseg ilyet mond, szerintem nem el igazi parkapcsolatban a ferjevel. Ahova befer egy harmadik, ott valami hianyzik, valami nincs meg.

Engem nem zavar, ha masok igy elnek, mi a ferjemmel tokeletesen elegedettek vagyunk egymassal, nincs szuksegunk harmadikra.

Kerdezo, el tudnad viselni azt is, hogy a ferjed osszejojjon a baratnoddel, es par honappal kesobb beadja a valopert is?

2014. júl. 9. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!