Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjed évekig tartó álláskeresési nehézsége próbára tenné a házasságotokat?
1.: Mi a gond? Ha a gyerekek szeretik, otthon dolgos akkor lehet háztartásbeli (egy halom nő háztartásbeli és nem problémázik senki)
2.: Miért nem végez el egy képzést amivel eltudna helyezkedni? vagy tanul nyelvet? Gondolom ideje van.
3.: Mi a végzettsége?
4.: Hány évesek vagytok?
Nem elegendő a kiadásaink fedezéséhez az én fizetésem,szükség van a másik keresetre nagyonis.
Nem megoldás ha háztartásbeliként itthon maradna.
Engem sem kellett soha eltartania,a gyerekek születéséig végig dolgoztam, majd maximum GYED után 2 év múlva visszamentem dolgozni.
Negyvenen felüli már,én is közel annyi vagyok.
Az egy főre 51, szerintem érdemes körbekérdezni a lehetőségeket. De ennyiből még kijönni sem nehéz, ő kap TB-t (7 E), FHT-t (22800) - ezzel együtt már 58 jut egy főre - , bérletkedvezményt (6500), és amit ezen felül külön igényel. Gondolom, a gyerekeknek is jár ilyen-olyan kedvezmény.
Nem rózsás, de bírható a helyzet.
Pontosan nem ugyanaz azért, inni nem iszik, nem is dohányzik.
A te volt férjed alkalmi munkákat azért elvállalt,vagy évekig semmi munkája nem volt?
Attól függ. Ha ezalatt nekem olyan munkám lenne, amit szeretek, és jól keresnék, akkor nem viselne meg semmilyen téren - amennyiben a férjem nem lustaság/depresszió vagy hasonló miatt nem dolgozna.
Volt már, hogy hónapokig csak én kerestem pénzt (ő tanult itthon, illetve referenciákat "gyártott" - programozó), de ő azalatt itthon mindent megcsinált (magától), így én mindig rendezett lakásba értem haza, és várt a meleg lábfürdőm/kávém/vacsorám. Nem volt rossz, sőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!