Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondot okozhat egy házasságban, ha a felek egyre távolodnak egymástól a munkahelyi sikereiket tekintve?
Általában a hasonló a hasonlót vonzza ugye: diplomás a diplomást, stb. Mi ugyanonnan indultunk, de aztán ő sokat fejlődött a szakmájában. Ehhez az kellett, hogy én támogassam: elkezdtem egy egyetemet, de nem tudtam befejezni mert neki utaznia kellett a munkája miatt és rám maradtak a gyerekek. Akkor ez nem tudatosult bennem, de aztán kaptam egy lehetőséget a munkahelyemen amit hasonló okból vissza kellett mondanom (túlórázni kellett volna, de akkor nem tudtam volna rendezni a gyerekekt).
Örülök neki, hogy ő ilyen sikeres és mondja meg érezteti, hogy ehhez én is kellettem, sokat segítettem a támogatásommal, néha a munkámmal. De mégis úgy érzem, hogy ez hosszú távon közénk állhat.
Mit gondoltok erről?
Szerintem akkor okozhat gondot, ha neked fusztrációid vannak emiatt pl.: arra gondolsz, hogy te is csinálhattál volna magadnak karriert, de neked a háztartással meg a gyerekekel kellett foglalkozni. Vagy, ha esetleg ő tart téged kevesebbnek, mert ő sikeres lett, te meg otthon vagy, mint "háztartásbeli anyuka".
Szerintem egyébként, ha a házasfelek ezt helyre tudják tenni magukban, és egyik se fusztrált illetve nem vágyik többre, mint amit elért, akkor nem lehet ebből probléma. Ő azért tudod karriert építeni, mert te mindenben segítetted, támogattad. Te foglalkoztál a gyerekkel, te biztosítottad az otthonotok melegét. Ezáltal tudott ő nyugodtan tanulni, eljárni továbbképzésekre. A te érdemed is, hogy ő ilyen sokra vitte, de magadra is büszke lehetsz, mint ahogy ő rád is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!