Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme megházasodni? Minek arról papír ha 2 ember szereti egymást?
Nekem van értelme a házasságnak.
Számomra azt jelenti, hogy egy ceremónia keretében örök hűséget esküszünk és hogy ezentúl mi egy család leszünk jogilag és lélekben is. Ezt a családdal, barátokkal megünnepeljük, hiszen új család "született".
Nem akarnék mindig barátnő lenni, meg nem akarnám, hogy legyen az ő családja, meg a mi családunk, hanem új családot alapítunk ezzel. Szerencsére párom is így gondolja.
Illetve amit az egyik válaszoló (azt hiszem a 6-os írt), hogy nem tenne ígéretet, mert kitudja mi lesz évek múlva szerintem csak megerősít engem ebben.
Ezek szerint mégsem szereti annyira a párját (már ha most van neki) hogy akár az életét is leélje vele, és így legalább könnyedén leléphet. Lám, lám nem is olyan könnyű aláríni azt a "csak papír"-t. Kell az a kiskapu.
Számomra, ha összeházasodunk, azt azért tesszük, mert nincs szükségünk kiskapura.
Ne vedd sértésnek 6-os, nem azért írtam. Csak nekem ez jött le.
Megjegyzés: Ez a kérdés heti 2-3 alkalommal mindig szerepel, elég lenne csak visszaolvasni a válaszokat.
Kérdező, ez elég bunkó volt tőled.
Minek kérdezel, ha nem érdekel a vélemény? Vagy téged csak az érdekel, aki helyesel?
Gratulálok.
Az első házasság az érzelem diadala az intelligencia felett.
A második házasság a remény diadala a tapasztalat felett.
A harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett.
Kérdező, nem azért, nem megbántani akarlak, de nem értem, hogy ha igazából csak arra megy ki a játék, hogy leszóld, akiknek fontos a házasság, nem vagy hajlandó senki véleményét sem elfogadni (nem egyetérteni, csak elfogadni, hogy mások máshogy gondolkoznak erről a témáról), akkor végül is mi a csuda értelme volt ennek a kérdésednek?
Jó, a te szemedben nincs értéke a házasságnak és nincs értelme, más szemében meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!