Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartott feleségek, barátnők?
Azokhoz szól a kérdésem, akik régóta nem dolgoznak, vagy végképp nem dolgoztak még, tehát háztartásbeliek. (Aki kisgyerekkel van otthon, az megint más)
Miből fedezitek a kiadásaitok?
az én barátnőmnek a párja áll mindent
még biztosítást is fizet neki, és még a nyugdíjára is gyűjt, a nő nevén van, kocsit vett neki, hogy annak a biztosítását is a pasi fizeti,néha rádob pár tízezrest hogy vegyen magának csak úgy valamit
és nem "sokat" keres, hanem csak éjjel-nappal dolgozik
én meg csak az önző pasikat vonzom, akik nemhogy engem nem tartanak el, nem segítenek, de még a saját gyereküknek még tartásdíjat sem fizetnek
Közös kasszán vagyunk. Technikailag úgy néz ki, hogy több számlánk van: egy főszámla, innen megy a rezsi, innen veszünk fel pénzt és van 2 kártyafedezeti számlánk, erre a hónap elején utalunk pénzt és azt költjük.
Van két lakásom (örökség sajnos) ezek ki vannak adva, a bérleti díj is a főszámlára érkezik.
A párom fizetéséből,de nekem is van lekötve egy pár milliós megtakarításom ha esetleg történne valami.Sajnos olyan betegsége van a gyerekemnek ami miatt még néhány évig nem fogok tudni dolgozni,de utána remélem lesz melóm.
Amúgy én egyáltalán nem érzem eltartottnak magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!