Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megszólnátok egy olyat nőt, vagy furcsának tartanátok, ha az illetőt a férje tartja el, amíg ő egyetemre jár?
Ezt a hülyeséget, hogy szülő-gyermek vonzalom. Eddig én dolgoztam eltartottam a férjemet míg egyetemre járt. Most már mérnök lett, cserélünk. Ő fog eltartani, én kezdem a fősulit. Hidd el egyikünk sem érez szülő gyermek vonzalmat.
Kedves Kérdező!
Nyugodtan csináljátok ha megtehetitek ahogy nektek jó. Senkinek semmi köze hozzá, még a drága anyósnak se. Én a helyedben meg is mondanám neki, hogy ne haragudjon de ne szóljon bele. Ha nem mered, mondja meg neki a férjed, hogy nem az ő dolga, ne foglalkozzon vele.
Nem szólnám meg. Ha van rá keret, megoldható, akkor ez egy befektetés. Befektetésekre pedig szükség van a család későbbi jólétének érdekében. Mert bár a szerelem és házasság érzelmi alapú dolog, de közben azért egy amolyan gazdasági társaság is. A saját élethez is és később a gyerekekéhez is pénz kell - eszik, nő, játszik, tanul, hobbija van, stb...
Ne foglalkozz mások véleményével, a kettőtök helyzetébe csak ti láttok bele igazán! Ha pedig úgy vélitek, nektek erre az egyetemre szükségetek van azért, hogy később jobb legyen, akkor hajrá! Csináld meg legjobb tudásod szerint és közben legyetek remek társai egymásnak a lelkiekben is! :) Sok sikert és boldogságot!
Had reagaljak sorban:
A ferjem nem gazdag, sosem volt tehat az,hogy a penzeert mentem hozza nem igaz.
Gyerekunk nincsen.elsosorban nem a penz motival az egyetem elkezdesere, hanem az hogy gyerekkorom ota azt szerettem volna tanulni es csinalni. Sajnos erre 18 evesen nem volt lehetosegem,szakmat tanultam munka mellett. Jo allasom volt es van is sok penzt megtakaritottam az evek alatt es utana a ferjemmel kozosen is.ket eve o elment szinten tanulni en tamogattam es sosem volt tema kozottunk,hogy addig o nem keres penzt. Jol is tette mert most van egy biztos es jolfizeto allasa amit szeret is csinalni.Tehat szo sincs plasztikai mutetekrol meg szexualis szolgaltatasokrol. :D a kepzes ingyen van szamomra,mivel nincs meg diplomam. Anyosomnak az boki a csoret ,hogy egy felnott no ilyen korban ne tanuljon,hanem szuljon gyereket es maximum miatta ne dolgozzon. Es mindig azt vagja a fejemhez,hogy ne nagyon hangoztassuk a tervunket mert ez micsoda szegyen szamara.
Az ekezetek hianya miatt bocsanat,tudom igy kicsit nehezen ertheto.
Nem. A házasság testi-lelki-szellemi ÉS gazdasági kapcsolat is. Az is benne van, hogy ha az egyik fél valamilyen okból nem keres, akkor a másik támogatja addig. Ha tanulás, gyerekszülés vagy ilyesmi kerül a képbe, akkor ha megtehetik, a férj keres egy ideig. Ha meg a férj beteg lesz (neadjisten!) akkor a feleség fogja "eltartani", amíg meggyógyul. Ez így normális, nem? Ez különbözteti meg a kúrócimborát a házastárstól/élettárstól.
Kérdező! Ha a férjed jó szívvel adja, fogadd el! Az égvilágon semmi baj nincs ezzel. Nyaranta meg dolgozhatsz te is valamit, hogy mondjuk a tandíjat vagy a sulis kiadásokat tudd fedezni. Egy dologgal vigyázz csak: hogy az anyóssal való feszültség nehog yelrontsa a kapcsolatotokat. Ezt valahogy szépen meg kéne beszélni a férjeddel, mert ha ez benned vagy benne akár tudat alatt vagy titokban feszültségeket okoz, az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!