Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti megszólnátok egy olyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megszólnátok egy olyat nőt, vagy furcsának tartanátok, ha az illetőt a férje tartja el, amíg ő egyetemre jár?

Figyelt kérdés
Természetesen eddig a nő is dolgozott,jó állása volt általában jó fizetéssel,tehát ő is sokat beletett a családi kasszába,nem egy kitartott nőről van szó. Viszont most egyetemre fog menni ami 5+1 éves,nincs levelezőn,és nem valószínű,hogy dolgozni tud majd mellette.
2014. jún. 27. 23:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
58%

Ezt a hülyeséget, hogy szülő-gyermek vonzalom. Eddig én dolgoztam eltartottam a férjemet míg egyetemre járt. Most már mérnök lett, cserélünk. Ő fog eltartani, én kezdem a fősulit. Hidd el egyikünk sem érez szülő gyermek vonzalmat.

Kedves Kérdező!

Nyugodtan csináljátok ha megtehetitek ahogy nektek jó. Senkinek semmi köze hozzá, még a drága anyósnak se. Én a helyedben meg is mondanám neki, hogy ne haragudjon de ne szóljon bele. Ha nem mered, mondja meg neki a férjed, hogy nem az ő dolga, ne foglalkozzon vele.

2014. jún. 28. 10:45
 32/40 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem ezért kellene gyerek család előtt tanulni. Amikor az embernek családja van már annak kellene elsőnek lenni és egy fizetésből megélni nagyon nehéz.
2014. jún. 28. 11:10
 33/40 anonim ***** válasza:
50%

Nem szólnám meg. Ha van rá keret, megoldható, akkor ez egy befektetés. Befektetésekre pedig szükség van a család későbbi jólétének érdekében. Mert bár a szerelem és házasság érzelmi alapú dolog, de közben azért egy amolyan gazdasági társaság is. A saját élethez is és később a gyerekekéhez is pénz kell - eszik, nő, játszik, tanul, hobbija van, stb...

Ne foglalkozz mások véleményével, a kettőtök helyzetébe csak ti láttok bele igazán! Ha pedig úgy vélitek, nektek erre az egyetemre szükségetek van azért, hogy később jobb legyen, akkor hajrá! Csináld meg legjobb tudásod szerint és közben legyetek remek társai egymásnak a lelkiekben is! :) Sok sikert és boldogságot!

2014. jún. 28. 14:00
 34/40 anonim ***** válasza:
2%
Nem értem azokat akik ellenzik a kérdező által felvázolt helyzetet, nekem is volt már olyan kis egyetemista ribim akit eltartottam. Gondolom a kérdésben szereplő férj nem a semmire fizeti az újabb büfészakos képzést, mellműtéteket, punciplasztikát, kencéket, stb. cserébe meg kell felelni a szexuális igényeinek. Persze néhány csöves tróger havi pár százezres fizetéssel biztosan irigykedve néz rá, de hát ez van.
2014. jún. 28. 14:17
 35/40 A kérdező kommentje:

Had reagaljak sorban:

A ferjem nem gazdag, sosem volt tehat az,hogy a penzeert mentem hozza nem igaz.

Gyerekunk nincsen.elsosorban nem a penz motival az egyetem elkezdesere, hanem az hogy gyerekkorom ota azt szerettem volna tanulni es csinalni. Sajnos erre 18 evesen nem volt lehetosegem,szakmat tanultam munka mellett. Jo allasom volt es van is sok penzt megtakaritottam az evek alatt es utana a ferjemmel kozosen is.ket eve o elment szinten tanulni en tamogattam es sosem volt tema kozottunk,hogy addig o nem keres penzt. Jol is tette mert most van egy biztos es jolfizeto allasa amit szeret is csinalni.Tehat szo sincs plasztikai mutetekrol meg szexualis szolgaltatasokrol. :D a kepzes ingyen van szamomra,mivel nincs meg diplomam. Anyosomnak az boki a csoret ,hogy egy felnott no ilyen korban ne tanuljon,hanem szuljon gyereket es maximum miatta ne dolgozzon. Es mindig azt vagja a fejemhez,hogy ne nagyon hangoztassuk a tervunket mert ez micsoda szegyen szamara.

Az ekezetek hianya miatt bocsanat,tudom igy kicsit nehezen ertheto.

2014. jún. 28. 18:13
 36/40 anonim ***** válasza:
89%
No hát akkor kérdező, még egyser sok sikert a sulihoz! :) Ne törődjetek anyóssal. Majd szülsz akkor, ha úgy érzitek, hogy eljött az ideje. ;) A szégyen csak az ő fejében létezik. Mi is hallunk dolgokat anyóséktól, párom néha fel is veszi, de azért nem hátrálunk meg, azt tesszük, amit mi jónak látunk. :)
2014. jún. 28. 18:20
 37/40 A kérdező kommentje:
Meghatralni biztos nem,csak mar nagyon unalmas ezt hallgatni.mar a parom is raszolt hha nem fejezi be inkabb nem megyunk at hozza de halalra sertodik,aztann ugyanugy mondja a magaet.
2014. jún. 28. 18:28
 38/40 anonim ***** válasza:

Nem. A házasság testi-lelki-szellemi ÉS gazdasági kapcsolat is. Az is benne van, hogy ha az egyik fél valamilyen okból nem keres, akkor a másik támogatja addig. Ha tanulás, gyerekszülés vagy ilyesmi kerül a képbe, akkor ha megtehetik, a férj keres egy ideig. Ha meg a férj beteg lesz (neadjisten!) akkor a feleség fogja "eltartani", amíg meggyógyul. Ez így normális, nem? Ez különbözteti meg a kúrócimborát a házastárstól/élettárstól.

Kérdező! Ha a férjed jó szívvel adja, fogadd el! Az égvilágon semmi baj nincs ezzel. Nyaranta meg dolgozhatsz te is valamit, hogy mondjuk a tandíjat vagy a sulis kiadásokat tudd fedezni. Egy dologgal vigyázz csak: hogy az anyóssal való feszültség nehog yelrontsa a kapcsolatotokat. Ezt valahogy szépen meg kéne beszélni a férjeddel, mert ha ez benned vagy benne akár tudat alatt vagy titokban feszültségeket okoz, az nem jó.

2014. jún. 29. 11:42
 39/40 anonim ***** válasza:
Nem. Ugyan miért szólnám meg és milyen alapon? Az ő dolguk.
2014. júl. 1. 19:41
 40/40 anonim ***** válasza:
Én 19 évet húztam le eü-ben,három műszak,hétvégék,ünnepek túlórák.Már 2,5 éve nem dolgozom,a férjem azt mondta,dolgoztam már annyit ami 3 embernek is sok,amennyit egy nőnek sosem szabadna,most ő tart el,nekem nincs keresetem.Nekünk,és a gyerekeknek,ez így jó.Anyósnak nálunk is furcsa volt ez,meg még volt pár ember aki nagyon fújt rám,nem is értem miért,hisz ez az ő életükben semmi változást nem okozott.Kedves kérdező,ne törődj az ilyen megnyilvánulásokkal,tudom,hogy bántó és kellemetlen,de egy idő után elsimulnak majd a dolgok :)
2014. júl. 2. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!