Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 20 fővel ti mennétek étterembe vagy iskolai konyhára?
Tartanátok ugy lagzit?
He?
Ha mi nem. akkor nálatok elmarad a lagzi?
2014. márc. 29. 18:44
Igen tartanék, nem a vendégek miatt hanem maguk és a szülők miatt.
2014. márc. 29. 18:49
3/21 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi voltam mások véleményére hogy ki hogyan gondolja , hogyan oldotta meg .
Mindenképp. Ennyi főre is legalább három fogásos menü készülne. Nem tenném ki az örömszülőket vagy más rokont, barátot a sütés-főzésnek. Hagy élvezze minden vendég teljességében a mi Nagy Napunkat. Egy hangulatos étteremben szerintem jó ötlet lenne....és persze emlékezetes is. Ha pedig egy fős zenészt is hívtok szintetizátorral szerintem végképp emlékezetes, meghitt, jó buli lenne.
2014. márc. 29. 19:01
Attól függ... én sose akartam tipikus lagzit ami hajnalig tart, ha csak 20 vendég lett volna lehet hogy megtartom inkább otthon. De ha már étterem, akkor legyen különterem vagy legalább egy kicsit szeparáltabb asztal.
2014. márc. 29. 19:03
Nos, nalunk is kb 20 fo lesz. Mi itthon tartjuk a "lagzit". Konkretan egy catering ceg fog szendvicseket es hidegtalakat kiszallitani, illetve barbecue lesz, ha az ido engedi. Beszelgetos osszejovetel lesz, nem lagzi.
2014. márc. 29. 19:19
Húsz fő is tudná nagyon jól érezni magát egy étteremben.
18-an voltunk az esküvői vacsorán. Lagzit nem akartunk. Az egyik kedvenc éttermünkben foglaltuk le egy különtermet. Szépen feldíszítették nekünk, a gála étkészlettel terítettek, jó volt. Az étlapról készítettünk mi az étteremmel egyeztetve egy menükártyát, arról lehetett választani. Minden fogáshoz többféle ételt válogattunk össze, mindenki tudott választani. Ha akartuk volna, simán tarthattunk volna ott lagzit is, egy szavamba került volna és hívtak volna zenészt is.
Iskolai ebédlőben sosem tartottam volna az esküvőmet. Több ismerősöm megtette, szerintem rémes.
Étteremben tartanék egy vacsorát, de lagzit nem.
Iskolai konyhán (mondjuk ki: menzán) viszont vacsorát sem tartanék. Azért ennyire nem adnám le az igényeimet.
2014. márc. 29. 19:22
Mi 33an voltunk. Lagzi nem volt, vacsora étteremben igen. Ha 20an lettünk volna, akkor is ugyanígy csináltuk volna.
2014. márc. 29. 20:35
Kapcsolódó kérdések: