Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 20 fővel ti mennétek étterembe vagy iskolai konyhára?
Tartanátok ugy lagzit?
én se mennék iskolai konyhára, az nagyon nem szép, illúzióromboló.
ha annyira nincs pénz, akkor inkább az otthonomba szállíttatnék ételt, hogy ne kelljen azért főzni senkinek.
20 emberre nem olyan drága szállíttatni, és annyian még el is férnek valószínűleg.
ha van kert, annál jobb, valami sütögetés, grillezés is lehetne.
2014. márc. 29. 20:39
Mi kevesen voltunk, de azért valamivel többen mint húsz fő. Főzésre nem akartunk senkit sem befogni, ezért étterembe mentünk. Beharangoztuk hogy csak egy vacsora lesz, de nászajándékba szerveztek nekünk zenészt. Olyanok is táncoltak akik nem szoktak táncolni. Azóta is emlegetik hogy milyen jót táncoltak az esküvőnkön.
2014. márc. 29. 21:14
én még nem is hallottam olyanrol, hogy valaki iskolai konyhán (menzán) tart esküvöi vacsorát..vagy ebédet
2014. márc. 29. 21:23
14/21 A kérdező kommentje:
Pedig olyan helyen ami kis falu nincs étterem szoktak menzára menni :)
a mi 3400 fös falunkban a kulturház egyik termét szokták kibérelni, és ott föz 2-3 asszony, vagy az a 2-3 asszony elkésziti elöre a kajákat, tortákat, hidegtálat.. vagy 15km-rel arrébb lévö kis város egyik éttermébe ülnek be..vagy háznál tartják, és ott is fel van fogadva 2 asszony, akik föznek és mosogatnak :)
2014. márc. 29. 22:00
Soha az életbe nem mennék iskolai konyhára.
A szó szoros értelmében vett lagzit nem tartanék, de vagy otthon egy kertiparti keretében folytatnánk a rokonokkal, vagy olyan étterembe mennénk, ahol biztosított az élőzene, jó hangulat, és egy elkülönített, 20 főnek elég nagy terem bérelhető.
2014. márc. 29. 22:09
Nálunk (25.000 fő+ kisváros) van a gimnáziumnak egy viszonylag tisztességesen kinéző ebédlője. Ott rengeteg esküvőt szoktak tartani. Mindig nevettünk, amikor hétközben lampionok között ebédeltünk :) De sose tartottam volna ott.
2014. márc. 30. 07:07
Szia! Miért ne? Nálunk sem lesz lagzi. Lesz egy polgári esküvő, utána pedig egy szűk, családi (kb 20-22 fő) vacsora, a város egyik legjobb éttermében.
2014. márc. 30. 09:11
ennyi emberre még nem olyan drága normális helyen kifizetni egy normális menüt. az iskolai menza azért elég fillérb-szó stílusúnak hangzik.
ha nincs a környéken jó étterem és nem akartok utazni, akkor tartsatok kerti partyt, rendeljetek kaját, vagy készítsétek el otthon a fogásokat.
2014. márc. 30. 10:42
Igaz, mi kb 60-an voltunk, de nálunk is vacsora volt, lagzit nem akartunk. 20 fővel is étterembe mentünk volna.
2014. márc. 30. 12:17
Kapcsolódó kérdések: