Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti megszólnátok egy olyat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megszólnátok egy olyat nőt, vagy furcsának tartanátok, ha az illetőt a férje tartja el, amíg ő egyetemre jár?

Figyelt kérdés
Természetesen eddig a nő is dolgozott,jó állása volt általában jó fizetéssel,tehát ő is sokat beletett a családi kasszába,nem egy kitartott nőről van szó. Viszont most egyetemre fog menni ami 5+1 éves,nincs levelezőn,és nem valószínű,hogy dolgozni tud majd mellette.
2014. jún. 27. 23:24
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
6%

10: De a megítélést az emberek nem az alapján gyártják. Te nem aggódnál, ha látnád, hogy ami vonzalom a gyereked és a házastársa között van, nem szerelmi, hanem szülő-gyermek vonzalom?...:-o

Én igen! Nincs ez rendben így!

2014. jún. 28. 00:05
 12/40 anonim ***** válasza:
78%
#11 Az emberek mindig ítélkeznek, és beleszólnak más dolgába. Tehát nem számít a véleményük. Ettől még a vonzalom szerintem, szerelmi közöttük. És ezt a kívülállók akkor tekintsék befektetésnek. Hiszen utána többet fog keresni. Ahogy írtam is én már 10 éve tartom el a feleségemet is, és ezért nem neheztelek rá egy kicsit sem. Sőt, szerintem ez lenne a normális.
2014. jún. 28. 00:13
 13/40 anonim ***** válasza:
30%

12: Azért családtagként ez nem egészen a MÁS DOLGA!

Csak részben.

Itt sem beleszólásról van szó a kérdésben, hanem vélekedésről.

Én, mint anyós, szóvá tenném ezt.

Én, mint felnőtt nő, ha járni akarnék a harmadik egyetemre, akkor megoldanám, hogy legyen rá pénzem, vagy lemondanék a tanulásról.

Én, mint 3 diplomás nő marhaságnak tartom az elképzelést, hogy többet fog keresni valaki a többedik diplomájával.

Még közalkalmazotti állásokra se tudok bejutni ugyanis.

Most egy reklámszerep válogatásán voltam, az kéthavi közalkalmazotti fizetést hozna egynapi munkával a konyhára - nem kell hozzá semmilyen végzettség.

2014. jún. 28. 00:33
 14/40 anonim ***** válasza:
75%

Én is tanulni fogok egyetemen. Igaz 3,5 éves szak+utána az msc. Államin. Engem is a férjem biztat. Mellette diákként tudok dolgozni.

Anyóssal ne foglalkozz, ez nem rá tartozik.

2014. jún. 28. 05:02
 15/40 anonim ***** válasza:
60%

" 12: Azért családtagként ez nem egészen a MÁS DOLGA!

Csak részben.

Itt sem beleszólásról van szó a kérdésben, hanem vélekedésről.

Én, mint anyós, szóvá tenném ezt.

Én, mint felnőtt nő, ha járni akarnék a harmadik egyetemre, akkor megoldanám, hogy legyen rá pénzem, vagy lemondanék a tanulásról.

Én, mint 3 diplomás nő marhaságnak tartom az elképzelést, hogy többet fog keresni valaki a többedik diplomájával.

Még közalkalmazotti állásokra se tudok bejutni ugyanis.

Most egy reklámszerep válogatásán voltam, az kéthavi közalkalmazotti fizetést hozna egynapi munkával a konyhára - nem kell hozzá semmilyen végzettség."

Téged, mint anyóst ugyan mégis hogyan érintene? Netán anyós fizet bármit is? Vagy csak a nehogy már ő megtehessen bármit, amit

szeretne elv vezet?

Rájöhettél volna, hogy senkit nem érdekel a diplomák száma...csak az, hogy kit ismersz!

2014. jún. 28. 06:36
 16/40 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
2014. jún. 28. 06:43
 17/40 anonim ***** válasza:
93%

Alapba, nem szolok meg senkit, mert semmi kozom hozza.

Mi koze van az anyosnak hozza egyaltalan? Egyutt eltek, kozos kasszan vagytok vele? Ha a ferjed tamogat, biztat akkor az anyjat is le kellene allitania, hogy ne szoljon bele.

2014. jún. 28. 06:51
 18/40 anonim ***** válasza:
95%

"nem szerelmi, hanem szülő-gyermek vonzalom?...:-o"

Ezt ki mondta? A kettő miért zárja ki egymást, vagyis az, hogy támogatja a párját anyagilag és szereti is közben. Őszintén, betegnek tartom ezt a gondolkodást...

Nálunk naaagyon fiatal korunktól KÖZÖS volt minden, pénz, tárgy, bármi. Mindig az adott akinek volt, sosem voltak ebből fennakadásaink. Jelenleg a vőlegényem utolsó éves orvostanhallgató, nem dolgozik, csak én. Most akkor ez nem szerelmi viszony vagy mi? :))) megáll az eszem.

Vagy lehet, hogy csak azért vagyok vele mert orvos lesz. Ezt is megkaptam már...

Kedves Kérdező! Ha a férjed támogat ebben, akkor ez csakis Rátok tartozik, és ezt anyósomnak is megmondanám, szépen.

24-L

2014. jún. 28. 07:39
 19/40 anonim ***** válasza:
74%

Én egyetemista voltam még, amikor összeházasodtunk a férjemmel, ő már régóta dolgozott. És igen, ő tartott el, az ő fizetéséből éltünk míg végeztem orvosin. Szégyen? Miért lenne? Pótapám? Megáll az eszem... Azért mert másnak nem úgy jött össze az élete és irígy arra, hogy egyesek támogató párkapcsolatban élnek és megtehetik, hogy évekig egy fizetésből éljenek, azért ne rohadjon már meg a szomszéd tehene is... Anyósom örült a boldogságunknak, fel sem merült benne ez, hogy a fia engem ne támogatna, főleg tanulmányaim alatt...

Szóval én úgy gondolom, hogyha meg tudjátok oldani, akkor hajrá!

2014. jún. 28. 08:07
 20/40 anonim ***** válasza:
Lehet később az egyetemi tanulmányai olyan munkához juttatják ahonnan még több fog befolyni a családi kasszába.
2014. jún. 28. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!