Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen érzés az, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés az, amikor valaki, valakik boldogok egy párkapcsolatban vagy egy házasságban?

Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Biztonságot adó. A boldogság sok pici dologból rakódik össze és nem kell nagy dolgokra gondolni egyáltalán, csak az az érzés hogy van egy ember aki segít, támogat, együtt örül veled és megvéd ha baj van. Egy jóleső elégedettségérzésem van a kaocsolatomban.
2014. jún. 25. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó érzés. Alig várom, hogy délután hazaérjek. Mi elég sokat gügyögünk, amikor kettesben vagyunk - ez külső szemlélő számára valószínűleg nevetségesnek tűnne, de mindegy, mert úgyse hallja senki.

A családom szerint változtam, sokkal nőiesebb és lágyabb lettem. Sokat mosolygok, nevetek, de egyébként többet is sírok, érzelmesebb vagyok.

Persze egy jól működő kapcsolatot fenntartani nagyon sok munka mindkét fél részéről.

Nagyon fontos, hogy ha bármilyen probléma adódik, azt azonnal, vagy a lehető legrövidebb időn belül megbeszéljük. Nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, bár ez főleg az én mániám: nyugodt körülmények között megbeszélünk mindent, ami gondot okozhat. Nem veszekszünk. Eleget láttam a családomban azokat az évek, évtizedek óta tartó parttalan veszekedéseket, amik megmérgezik az ember életét, és semmi értelmük.

Napi szinten kedveskedünk egymásnak apróságokkal. Például én minden áldott reggel ágyba kapom a kávét. Ez megalapozza a nap hangulatát. Délután hazafelé szoktam hozni a páromnak valamilyen édességet, sört vagy gyümölcsöt. Ezek fontos dolgok, mert az ember számíthat rájuk. De legalább annyira fontosak a spontán figyelmességek is, az egészen kicsi apróságoktól az életünkre kiható dolgokig.

Bár egyébként egy olyan kapcsolat, ami boldoggá tesz, úgy általában kihat az ember életére. Magamon azt vettem észre, hogy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lettem, a munkámban egyenletes színvonalon tudok teljesíteni. Régebben nagyon rapszodikus voltam, ha csak egyszerűen bal lábbal keltem fel, az aznapi munkámban nem volt köszönet.

Nem zaklatnak fel az apró napi bosszúságok, például egy bunkó eladó, egyszerűen megvonom a vállam és arra gondolok, biztos sok baja van, és milyen szerencsés vagyok, hogy engem a szerető párom vár haza. Többet segítek másoknak, pusztán csak mert jó érzés, no meg mert nem a saját nyűgömmel vagyok elfoglalva.

Egy jó párkapcsolat és család hihetetlen energiát ad az embernek :)

2014. jún. 25. 20:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó olvasni a soraitokat, legyetek boldogok mindig!
2014. jún. 25. 20:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo, en is azt kivànom, legy boldog, talàld meg az àlmaid pàrjàt! :)))
2015. jan. 16. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!