Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem kötelesség? , ez csak jó indulat, amiért hálásnak kell lennem?
31, szó sincs róla, hogy ilyet mondanék. a 24-es bejegyzésben írtam, hogy egy párkapcsolatban senki nem tesz szívességet, nem szívesség, ha ebédet főzök az asszonynak.
De, ha a pasi meg úgy gondolja, hogy vagy segít a jogsiban, vagy nem akkor ő felmondta a párkapcsolatot, akkor meg fizessen a mosásért, ha már a szex annyira csípi a szed.
Tök mindegy, ha összetartoznak, akkor ne arcoskodjon, akinek éppen több a pénze.
nekem a férjem most mondta (itthon vagyok a 2 hónapos fiunkkal GYESen),hogy nem vehetek magamnak új ruhát a fiunk keresztelőjére,mert hülyeség (amúgy 3 ezres ruhát akartam a kínaiból és mikor összeházasodtunk kidobatta az összes olyan ruhám ami szerinte "kivágott")...ahogy az új cipő is(2500-ért veszek magamnak cipőt fél évente) jó a régi nem látják,hogy szakadt a talpa...ja és amit a gyerekre kapok azt is mindig ő rakja el.
Szóval akkor most én is legyek hálás ha épp megszán egy cipővel?!
Utolsó, te hagytad, h a férjed tárgyként kezeljen, akkor most ne sírj, ha nem becsül többre egy kifogyott ásványvizes flakonnál.
Az első ilyen "kidobom a cuccaid" akciójáűnál kellett volna a sarkadra állnod és azt mondnai, NEM! Most, h már gyerek van, kiszolgáltatott vagy,szóval most már mindegy. És ez az állapot addig fog tartani, míg vissza nem mész dolgozni, de csak akkor leszel becsülve valamire, ha legalább annyit hazaviszel, mint a pasi. Sajnos a házmunka, a gyereknevelés. főzés, tiszta lakás nem játszik, csak a nettó fizu, amit hazaviszel. Ezt érted el a viselkedéseddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!