Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem kötelesség? , ez csak jó indulat,
amiért hálásnak kell lennem?
de most arra válaszolj, hogy ez létszükséglet vagy csak unatkozol és csinálnál vmit meg futja e rá amúgy?!
2014. jún. 24. 11:44
Gyes előtt dolgoztál? Tervezed hogy visszamész? Ha igen, akkor nagy bunkóság volt a párodtól, mert te most is dolgozol, az a munkád, hogy ellátod a piciket.
Mennyi idős a legkisebb baba?
Szerintem beszéld ezt át a pároddal, hogy te nem vagy házicseléd, egyenrangú társ vagy egy kapcsolatban, de tegyél is érte, hogy így legyen! Ha megteheted, elég nagyok a gyerekek hozzá, akkor irány a meló, hogy visszaszerezd az önbecsülésedet.
2014. jún. 24. 11:45
én is most teszem le két gyerekünk van gyeden vagyok gyedböl tezsek félre én magam állom a jogsit. nem kérem meg hogy szálljon bele.
2014. jún. 24. 11:47
Első sorba írod, hogy nem is vagytok házasok akkor milyen házasságról beszélsz után?
Szerintem nem normális ilyent mondani, de évekig egy fizetésből élni sem normális mert a te25 ezres gyes-ed mire elég, havi száraz kenyérre sem.
2014. jún. 24. 11:57
Miről beszélsz, nem is vagytok házasok. A barátodtól elvárod, hogy fizesse a jogsidat? Milyen alapon? Igen, hálával tartozol neki.
Ha házasok lennétek, az más lenne.
2014. jún. 24. 12:08
Házasok lennének sem lenne szerintem más. A gyerekek a rezsi és a szükségletek az elsők és a luxus kiadások m utána jöhetnek. Nem egyáltalán nem kötelező senkinek jogsit fizetni.
2014. jún. 24. 12:13
kicsit erősen fogalmazott de valahol igaza van. amúgy miért nem dolgozol? gyes mellett is lehet.. és akkor meglenne rá a pénzed. sztem ne háborogj. vagy köszönd meg neki-hisz eltart titeket- vagy menj dolgozni. amúgy a jogsi tényleg nem létszükséglet. én is le akarom tenni de csak azért mert 3 gyerek van és jó lenne ha én is tudnám őket hozni-vinni kocsival is ha kell. én is gyesen vagyok,most akarok dolgozni,mert azért a jogsi elég drága
2014. jún. 24. 12:30
Kérdező miért lenne kötelessége? Te fizeted az övét vagy miért érzed ezt?
2014. jún. 24. 12:33
Attól, h van 2 gyereketek,mert te szültél egy pasinak, aki el se vesz, ő csak a pasid, aki ha gondolja, meghív egy pizzára vagy kifizeti a jogsidat. Ha gondolja. Ha meg nem, nem vetheted a szemére, csak akkor, ha előtte te is dolgoztál, tettél a közösbe. Ha nem, akkor bizony szívességet kérsz.
2014. jún. 24. 13:37
Ha csak a gyerekek miatt nem dolgozol akkor teljesen természetes szerintem,hogy fizesse. Hisz neked most a gyerekek a munkád illetve a fizetésed a gyes és a családi. Szerintem teljesen jogos, nyilván ha előtte is hazaadtál nem csak a lábadat lógattad.
2014. jún. 24. 14:01
Kapcsolódó kérdések: