Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez nem kötelesség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem kötelesség? , ez csak jó indulat, amiért hálásnak kell lennem?

Figyelt kérdés
borzalmasan érzem magam 10éve van egy párom,csak élettársak vagyunk,de van 2 közös gyermek. És jogosítványt szeretnék. (Én nem dolgozom,gyesen vagyok egyébként.)és a párom ezt mondta tegnap, hogy ez neki amúgy nem kötelessége hogy ezt nekem kifizesse,de megteszi mert jóindulatú. És én hálával tartozom neki.....ez így van,ez így normális mások szerint is???
2014. jún. 24. 11:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
55%
de most arra válaszolj, hogy ez létszükséglet vagy csak unatkozol és csinálnál vmit meg futja e rá amúgy?!
2014. jún. 24. 11:44
 12/35 anonim ***** válasza:
53%

Gyes előtt dolgoztál? Tervezed hogy visszamész? Ha igen, akkor nagy bunkóság volt a párodtól, mert te most is dolgozol, az a munkád, hogy ellátod a piciket.

Mennyi idős a legkisebb baba?

Szerintem beszéld ezt át a pároddal, hogy te nem vagy házicseléd, egyenrangú társ vagy egy kapcsolatban, de tegyél is érte, hogy így legyen! Ha megteheted, elég nagyok a gyerekek hozzá, akkor irány a meló, hogy visszaszerezd az önbecsülésedet.

2014. jún. 24. 11:45
 13/35 anonim ***** válasza:
49%
én is most teszem le két gyerekünk van gyeden vagyok gyedböl tezsek félre én magam állom a jogsit. nem kérem meg hogy szálljon bele.
2014. jún. 24. 11:47
 14/35 anonim ***** válasza:
64%

Első sorba írod, hogy nem is vagytok házasok akkor milyen házasságról beszélsz után?

Szerintem nem normális ilyent mondani, de évekig egy fizetésből élni sem normális mert a te25 ezres gyes-ed mire elég, havi száraz kenyérre sem.

2014. jún. 24. 11:57
 15/35 anonim ***** válasza:
10%

Miről beszélsz, nem is vagytok házasok. A barátodtól elvárod, hogy fizesse a jogsidat? Milyen alapon? Igen, hálával tartozol neki.

Ha házasok lennétek, az más lenne.

2014. jún. 24. 12:08
 16/35 anonim ***** válasza:
65%
Házasok lennének sem lenne szerintem más. A gyerekek a rezsi és a szükségletek az elsők és a luxus kiadások m utána jöhetnek. Nem egyáltalán nem kötelező senkinek jogsit fizetni.
2014. jún. 24. 12:13
 17/35 anonim ***** válasza:
31%
kicsit erősen fogalmazott de valahol igaza van. amúgy miért nem dolgozol? gyes mellett is lehet.. és akkor meglenne rá a pénzed. sztem ne háborogj. vagy köszönd meg neki-hisz eltart titeket- vagy menj dolgozni. amúgy a jogsi tényleg nem létszükséglet. én is le akarom tenni de csak azért mert 3 gyerek van és jó lenne ha én is tudnám őket hozni-vinni kocsival is ha kell. én is gyesen vagyok,most akarok dolgozni,mert azért a jogsi elég drága
2014. jún. 24. 12:30
 18/35 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező miért lenne kötelessége? Te fizeted az övét vagy miért érzed ezt?
2014. jún. 24. 12:33
 19/35 anonim ***** válasza:
24%
Attól, h van 2 gyereketek,mert te szültél egy pasinak, aki el se vesz, ő csak a pasid, aki ha gondolja, meghív egy pizzára vagy kifizeti a jogsidat. Ha gondolja. Ha meg nem, nem vetheted a szemére, csak akkor, ha előtte te is dolgoztál, tettél a közösbe. Ha nem, akkor bizony szívességet kérsz.
2014. jún. 24. 13:37
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Ha csak a gyerekek miatt nem dolgozol akkor teljesen természetes szerintem,hogy fizesse. Hisz neked most a gyerekek a munkád illetve a fizetésed a gyes és a családi. Szerintem teljesen jogos, nyilván ha előtte is hazaadtál nem csak a lábadat lógattad.
2014. jún. 24. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!