Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ez nem kötelesség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem kötelesség? , ez csak jó indulat, amiért hálásnak kell lennem?

Figyelt kérdés
borzalmasan érzem magam 10éve van egy párom,csak élettársak vagyunk,de van 2 közös gyermek. És jogosítványt szeretnék. (Én nem dolgozom,gyesen vagyok egyébként.)és a párom ezt mondta tegnap, hogy ez neki amúgy nem kötelessége hogy ezt nekem kifizesse,de megteszi mert jóindulatú. És én hálával tartozom neki.....ez így van,ez így normális mások szerint is???
2014. jún. 24. 11:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező jó lenne ha válaszolnál a kérdésekre. Mi értelme így kérdezni?
2014. jún. 24. 14:07
 22/35 anonim ***** válasza:
16%
Azért az se mindegy, te milyen stílusban kérted. Egyébként nem kötelessége.
2014. jún. 24. 14:23
 23/35 anonim ***** válasza:

Az a baj kérdező, hogy így nehéz tanácsot adni, ha nem mondod meg, hogy te dolgozol-e egyébként... mert ha alapban ő tart ki, akkor nagyon is hálával tartozol, és te választottad magadnak a kiszolgáltatottságot.

Ha valóban GYESen vagy, tehát van munkád, akkor meg ne beszéljen veled így senki, mert te is ugyanúgy dolgozó, kereső ember vagy, aki most a babájával van egy bizonyos ideig.

2014. jún. 24. 20:11
 24/35 anonim ***** válasza:
33%

A jogsi nem luxuscikk.

Egy párkapcsolatban nem tesz senki szívességet.

Egy dugás meg 10 ezer.

Így jobb?

2014. jún. 25. 00:26
 25/35 anonim ***** válasza:
58%
én nem maradnék együtt olyan emberrel, aki bármire azt mondja hogy legyek hálás mert ő most jóindulatú. az ilyen maradjon egyedül, aztán osztogassa úgy az áldást, de házasságban/élettársi kapcsolatban azon szarrágni, hogy ki mennyit visz haza fillérre pontosan, és ezért ki mit érdemel meg, az gusztustalan.
2014. jún. 25. 07:52
 26/35 anonim ***** válasza:
89%

"Egy dugás meg 10 ezer.

Így jobb?"

Nem jutok szóhoz, de azt hiszen, jobb is!

2014. jún. 25. 07:59
 27/35 anonim ***** válasza:
66%

"Ha valóban GYESen vagy"

Gyes mint a nevébn is benne van segély, soha egy pillanatot nm kell érte dolgozni minden magyar állampolgárnak jár ha szül 3 éves korig, és kemény 25ezer Ft.

2014. jún. 25. 10:29
 28/35 anonim ***** válasza:
45%

24/27

Hátha te azért fekszel le a pároddal mert muszáj már rég rossz.

2014. jún. 25. 10:29
 29/35 anonim ***** válasza:
Itt sok ember nem vette észre a gyerekek előtt a KÖZÖS szót. Magyarán van két KÖZÖS gyerekük, akik miatt a nő esett ki a melóból, nyilván jóindulatból, amiért jogos elvárás, hogy a férfi is tegyen valamit jóindulatból.
2014. jún. 29. 00:10
 30/35 anonim ***** válasza:

24 28-nak: nem írtam én semmit magamról. Csak azt gondolom, ha az két gyermek apja úgy gondolja, hogy szívességet tesz két gyereke anyjának, akkor tovább lehet ezt gondolni...

Ne adjon pénzt, csak fizessen ki mindent, amit igénybe vesz tőle, és hát ott van még a mosás is! :D

2014. jún. 29. 00:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!