Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a férjetek direkt nem köszöntene
fel szülinapotokon?
Jellemző, hogy mivel kismama a kérdező jól belérúgtok, hiszen csak "hatás vadász" meg "hormontúltengéses". Semmi nem eshet neki rosszul, mindent túlreagál, megkeseríti szegény ártatlan férje életét.
Bezzeg ha nem írta volna le, hogy terhes, esetleg férfi lenne a kérdező, akkor persze igaza lenne és mellé állnátok.
Szánalmas.
2014. jún. 24. 10:53
22/40 A kérdező kommentje:
A kismamát azért ítram oda, mert lehet, hogy egy kicsit érzékenyebb vagyok a kelleténél és, hogy ez nem is olyan nagy dolog. Lehet,hogy ha nem vagyok a hajrába akkor annyira nem érdekel. A veszeledés tárgya az volt, hogy nem úgy jött neki össze egy tőlem független dolog ahogy kellett volna. Hazajött és szanaszét dobálta a lakást ordított velem, hogy minden miattam van, mert minden kellett gyerek stb nem akarom részletezni,hogy ne az legyen,hogy sajnáljuk a kismamát,ha ezt akarnám leírtam volna a kérdésbe. Mind1 én is kikelltem magamból. Elment 3 napra itthonról, aztán szülinapom előtt hazajött egy nappal nem szólt hozzám se aznap se másnap mondván,hogy viseljem el ha ő kiakad, mert férfi és megtehetni( ami nála heti egyszer ugyanilyen lefolyásban előfordul)Én a 3 év alatt mióta együtt vagyunk most védtem meg magam először,mert igazságtalannak éreztem. Erre a szülinapom estéjén azt mondta,hogy ez volt a büntetésem és máskor gondolkozzak el. Ennyi a rövid sztori.
Hat ha ez hetente előfordult a harom ev alatt, nem kellett volna gyereket vállalni vele.....
2014. jún. 24. 11:25
Nem szülnék gyereket annak, akinek heti szinten ilyen kirohanásai vannak. Egy ilyen büntetés után nem a bosszún gondolkoznék, hanem a kapcsolat jövőjén. Komolyan azt hiszed, hogy ha visszabünteted, az megoldja a konfliktust? Komolyan képes lennél napokig készülődni, vásárolni, sütni -főzni, vendégeket hívni azért, hogy bosszút állj az elvileg szeretett párodon?
2014. jún. 24. 11:35
Ezt a családosdit jól megcsináltad.Ilyen emberrel nem élnék,gyereket meg főleg nem vállalnák.
2014. jún. 24. 12:03
"Hazajött és szanaszét dobálta a lakást ordított velem, hogy minden miattam van, mert minden kellett gyerek"
Hagyd a francba a szülinapodat, mert kisebb gondod is nagyobb annál (már ha ez nem egy szokásos, hatásvadász kamu): tényleg gondolkozz el rajta, hogy minek kellett gyerek... ezzel az emberrel? Lesz mellette minimum 2 olyan éved, amikor bármit megtehet veled, mert tőle fogsz függeni, te meg a szülinapoddal vagy elfoglalva?!
2014. jún. 24. 12:23
én is tojnék a fejére a helyedben
2014. jún. 24. 12:35
Bizonyított tény, hogy az alacsonyabb intelligenciájú rasszokban nagyobb a szaporulat.
Lásd a kérdező, már be is kapta a legyet.
2014. jún. 24. 13:07
bár azt nem értem, hogy miért 0 a válaszom..
akkor most bosszuld meg
ne köszöntsd fel.. aztán akkor majd ő büntet megint másal..
aztán csináljátok, ameddig jól esik..
tudod okos enged....
2014. jún. 24. 16:00
30/40 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy ezt a választ utàlják,de sajnos függök tőle anyagilag ezért muszály ezeket lenyelnem,1 éve nem tudok dolgozni egyéb okok miatt. Kedves utolsó,ha alsóbb kasztba tartoznánk lehet nem idegesítene a szitu, mert ott alapvető dolog,hogy a nőnek kuss a neve . Azt pedig,hogy 2 év után gyereket válaltunk nem gondolom,hogy túl korai lenne. Nem egy buliból jöttem haza terhesen. Akik normálisan válaszoltak köszönöm még azoknak is akik nem mellettem voksoltak.
Kapcsolódó kérdések: