Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szláv férjek tényleg gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szláv férjek tényleg gyakran verik a feleségüket?

Figyelt kérdés

Hallottam több embertől,hogy nincs annyira egyenjogúság,mint a magyarok között.A többség azt vallja,hogy a férfi az úr a házban és a pofozkodás sem ritka.Ez mennyire igaz?Hozzámennétek szerb/bosnyák/crna gorac férfihoz?

Tapasztalat esetleg?

2014. jún. 23. 23:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%

"Aki bántalmaz egy nőt, szerintem nem várja meg a házasságot, hogy megtehesse,"

Akkor te nem ismered a bántalmazás mechanikáját.

Először minden bántalmazó kedves, különben nem is akarnának vele járni. Aztán már ha kellően függésben tatja a párját (házasság, gyerek, gazdasági ellehetetlenítés, ház a férj nevén...stb), akkor lehet bekeményíteni. Figyelni kell az apró jeleket, és ha bármi kétség van, akkor azonnal lépni.

2014. jún. 24. 00:08
 12/25 A kérdező kommentje:
Ismerem ezt a nyuszikásat.:D
2014. jún. 24. 00:44
 13/25 mustafa33 ***** válasza:
75%

A antropológiai kutatások mióta vizsgálják az egyenjogúságot?? ☺ ☺ ☺

Az oroszoknál szociból megmaradt tradíció hogy az aszony dolgozik az építkezésen vagy a traktoron és a férj katona vagy rendőr.

2014. jún. 24. 00:54
 14/25 Őszödi Ferenc ***** válasza:
6%

"szerb/bosnyák/crna gorac"

Mondjuk már ki szépen, hogy jugoszláv! Egyeseknek agyára ment a zunió...

2014. jún. 24. 01:04
 15/25 A kérdező kommentje:
Én nem az összes jugoszlávra gondoltam,hanem direkt erre a három népre.A horvátokról pl. nem hírlik az asszonyverés.
2014. jún. 24. 01:45
 16/25 anonim ***** válasza:
56%
Párkapcsolati erőszak mindenhol van, Közép-és Kelet-Európában sokkal gyakrabban, mint nyugaton. Nem azért, mert a nyugatiak sokkal jobbak, hanem mert ott szigorúbban veszik a törvényeket, a nők is öntudatosabbak, eleve több nő vsz részt az ország irányításában, mint nálunk, és nincs benne a közbeszédben, hogy "az asszony verve jó".
2014. jún. 24. 01:53
 17/25 anonim ***** válasza:
9%

A nők leginkább olyan férfiakhoz vonzódnak akik erőszakosak. Aztán csodálkoznak ha verik őket.

"A nő mindig olyan férfira vágyik, aki miatta fog megváltozni, de nem fog. A férfi olyan nőre vágyik aki sosem változik meg. De megfog"

27/F

2014. jún. 24. 07:05
 18/25 anonim ***** válasza:
93%

Sógornőm hozzáment egy eredeti pravoszláv szerbhez(azért irom igy mert akik vajdaságban élnek azok teljesen mások mint a lentiek)Az első a vallás,utánna jön az anyja és legvégül a sógornőm.Nekem ez durva de ott igy élnek a férfi az úr a szó szoros értelmében.Csak egy példa.A sógornőm eljött hozzánk vendégségbe,addig a férje vett egy autót,hitelből úgy hogy meg se beszélte a feleségével.Gondolom vannak még egyébb dolgok is amikről a sógornőm nem mesél.

Az én férjem félig bunyevac,teljesen normális,ahogy az apja is.

2014. jún. 24. 07:24
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom hozzámennék-e. Szerintem nem nemzetiség alapján választanék.

Az, hogy ki mennyire veri a feleségét szerintem nem nemzetiség kérdése, hanem neveltetésé illetve aki ilyen az teljesen mindegy milyen nemzetiségű, mert nem a nemzetisége teszi azzá ami. Sőt még csak nem is iskolázottság kérdése ez. A magyarok között sincs egyenjogúság, én nem tapasztaltam, hogy lenne. Meg kell nézni hány női vezető illetve politikus van és rögtön kiderül van-e egyenjogúság.

2014. jún. 24. 07:50
 20/25 anonim ***** válasza:
36%
Nem gyakarabban, mint a magyarok.
2014. jún. 24. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!