Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szláv férjek tényleg gyakran verik a feleségüket?
Hallottam több embertől,hogy nincs annyira egyenjogúság,mint a magyarok között.A többség azt vallja,hogy a férfi az úr a házban és a pofozkodás sem ritka.Ez mennyire igaz?Hozzámennétek szerb/bosnyák/crna gorac férfihoz?
Tapasztalat esetleg?
"Aki bántalmaz egy nőt, szerintem nem várja meg a házasságot, hogy megtehesse,"
Akkor te nem ismered a bántalmazás mechanikáját.
Először minden bántalmazó kedves, különben nem is akarnának vele járni. Aztán már ha kellően függésben tatja a párját (házasság, gyerek, gazdasági ellehetetlenítés, ház a férj nevén...stb), akkor lehet bekeményíteni. Figyelni kell az apró jeleket, és ha bármi kétség van, akkor azonnal lépni.
A antropológiai kutatások mióta vizsgálják az egyenjogúságot?? ☺ ☺ ☺
Az oroszoknál szociból megmaradt tradíció hogy az aszony dolgozik az építkezésen vagy a traktoron és a férj katona vagy rendőr.
"szerb/bosnyák/crna gorac"
Mondjuk már ki szépen, hogy jugoszláv! Egyeseknek agyára ment a zunió...
A nők leginkább olyan férfiakhoz vonzódnak akik erőszakosak. Aztán csodálkoznak ha verik őket.
"A nő mindig olyan férfira vágyik, aki miatta fog megváltozni, de nem fog. A férfi olyan nőre vágyik aki sosem változik meg. De megfog"
27/F
Sógornőm hozzáment egy eredeti pravoszláv szerbhez(azért irom igy mert akik vajdaságban élnek azok teljesen mások mint a lentiek)Az első a vallás,utánna jön az anyja és legvégül a sógornőm.Nekem ez durva de ott igy élnek a férfi az úr a szó szoros értelmében.Csak egy példa.A sógornőm eljött hozzánk vendégségbe,addig a férje vett egy autót,hitelből úgy hogy meg se beszélte a feleségével.Gondolom vannak még egyébb dolgok is amikről a sógornőm nem mesél.
Az én férjem félig bunyevac,teljesen normális,ahogy az apja is.
Nem tudom hozzámennék-e. Szerintem nem nemzetiség alapján választanék.
Az, hogy ki mennyire veri a feleségét szerintem nem nemzetiség kérdése, hanem neveltetésé illetve aki ilyen az teljesen mindegy milyen nemzetiségű, mert nem a nemzetisége teszi azzá ami. Sőt még csak nem is iskolázottság kérdése ez. A magyarok között sincs egyenjogúság, én nem tapasztaltam, hogy lenne. Meg kell nézni hány női vezető illetve politikus van és rögtön kiderül van-e egyenjogúság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!