Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elválnátok ilyen háttérrel?
Közel 30 éve vagyok házas. Van 3 gyermekem, 2 már felnőtt, 1 még gimis. A feleségembe nagyon régóta nem vagyok már szerelmes, csak élünk egymás mellett. Nem akartam elválni, hisz egy életre esküdtünk és a család.. De közben szerelmes lettem, a hölgy mindenben illik hozzám, már 5 éve ismerem és ebből egy ideje már együtt is vagyunk.
Nem tudom hogy váljak el; ott van a 85 éves anyám, aki a szomszédban lakik és akiről én gondoskodom, a 3. fiam, aki még tanul, és 4 hitelünk van (bedőlt vállalkozás.. szűkösen ugyan, de úgy-ahogy kijövünk anyagilag..) És a feleségem öngyilkossággal fenyegetőzik, nem akar elveszíteni. Elmondtam neki, hogy mást szeretek.
Megakar bocsátani nekem és élni, mintha misem történt volna.. Én meg dilemmázok; nem akarom cserbenhagyni a családomat, de a szívem máshoz húz..
egyértelmű, hogy már nem vagytok szerelmes pár a feleségeddel. Ha ő szerelmes, és Te még akarsz tenni a szerelmi kapcsolatotokért, akkor menjetek párterápiára, kérjetek szakemberektől segítséget. Ha nem akarsz már vele kapcsolatot, akkor ő kénytelen lesz beletörődni ebbe.
Ha már letisztult, hogy mi legyen a kettőtök szerelmi kapcsolatával, és amellett döntöttetek, hogy megszakítjátok, akkor válaszd külön a családi kötelékeidet a szerelmi életedtől. Válj el, és létesíts kapcsolatot az új barátnőddel.
A családi dolgaidat meg csináld úgy, ahogy eddig.
Mit szólsz?
30 év után ,3 gyerek után,és gondolom annyi mindenen keresztül mentetek képes lennél elhagyni????
Kitomboltad magad,szexeltél,nem kell a férfi klimax,menj haza a családodhoz,és viselkedj felelősség teljes emberként!!!!
"Kitomboltad magad,szexeltél,nem kell a férfi klimax,menj haza a családodhoz,és viselkedj felelősség teljes emberként!!!!"
Felelősségteljes ember a házasságában tombolja ki magát, nem promiszkuitásban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!