Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti elválnátok ilyen háttérrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elválnátok ilyen háttérrel?

Figyelt kérdés

Közel 30 éve vagyok házas. Van 3 gyermekem, 2 már felnőtt, 1 még gimis. A feleségembe nagyon régóta nem vagyok már szerelmes, csak élünk egymás mellett. Nem akartam elválni, hisz egy életre esküdtünk és a család.. De közben szerelmes lettem, a hölgy mindenben illik hozzám, már 5 éve ismerem és ebből egy ideje már együtt is vagyunk.

Nem tudom hogy váljak el; ott van a 85 éves anyám, aki a szomszédban lakik és akiről én gondoskodom, a 3. fiam, aki még tanul, és 4 hitelünk van (bedőlt vállalkozás.. szűkösen ugyan, de úgy-ahogy kijövünk anyagilag..) És a feleségem öngyilkossággal fenyegetőzik, nem akar elveszíteni. Elmondtam neki, hogy mást szeretek.

Megakar bocsátani nekem és élni, mintha misem történt volna.. Én meg dilemmázok; nem akarom cserbenhagyni a családomat, de a szívem máshoz húz..

2014. jún. 21. 22:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell hirtelen elválni. Először csak költözz el, és próbáld ki milyen ha együttéltek az új nővel. A válás jogi, anyagi részét, majd csak néhány hónap múlva kezd, ha már egyértelmű mindenkinek mi lesz a jövőtök.
2014. jún. 22. 00:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

egyértelmű, hogy már nem vagytok szerelmes pár a feleségeddel. Ha ő szerelmes, és Te még akarsz tenni a szerelmi kapcsolatotokért, akkor menjetek párterápiára, kérjetek szakemberektől segítséget. Ha nem akarsz már vele kapcsolatot, akkor ő kénytelen lesz beletörődni ebbe.

Ha már letisztult, hogy mi legyen a kettőtök szerelmi kapcsolatával, és amellett döntöttetek, hogy megszakítjátok, akkor válaszd külön a családi kötelékeidet a szerelmi életedtől. Válj el, és létesíts kapcsolatot az új barátnőddel.

A családi dolgaidat meg csináld úgy, ahogy eddig.

Mit szólsz?

2014. jún. 22. 00:59
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Ne áldozd fel magad azért,hogy a feleségednek jó legyen.A te életed sem ér kevesebbet,mint az övé.Már régen válnod kellett volna.
2014. jún. 22. 02:38
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
30 év nagy idő,de ha nem megy akkor kár rá pazarolni még 30-at.A gyerekeid nagyok,a nejed meg zsaról.Majd megbékél.Ha a szíved máshoz húz,hát menj.Ebből a házasságból már nem lesz semmi.Nem segít ezen párterápia meg semmi.mert mást szeretsz.Az ember önző és gyarló,ne hagyd elfutni magad mellett a boldogságot.
2014. jún. 22. 06:38
 15/20 hayabusa válasza:
100%
Én a feleséged helyében kipenderítenélek, hogy a lábad nem érné a földet. 30 év.... éltek egymás mellett... ennek is oka van! Nyilván nem csak az egyik fél a hibás. Ha nem megy, váljatok el, de az roppant gerinctelen dolog, hogy csalod. Öngyilkossággal fenyegetőzik? Talán azért, mert rád, és a gyerekekre építette az életét, és úgy érzi, hogy ez az élet most összeomlott. Egy élet "munkája". Attól függetlenül nem valószínű hogy meg is tenné, akkor nem fenyegetőzne. Az elkeseredettség, és a tehetetlenség szól belőle. Persze, ez nem azt jelenti, hogy Ő nem hibás, de nagyon rossz utat választottál. Egy nőnek soha nem szabad azt mondani hogy mást szeretsz. Szép csendben le kellett volna zárni a házasságod, és utána belekezdeni egy másikba. Ezt nyilván Te is látod. Most már.Azért jól gondold ezt át, lehetőleg egyedül, mikor is egyik nővel sem találkozol egy ideig. Nehéz megoldani, de szükséges a tisztán látáshoz. Persze ha valóban szerelmes vagy, akkor mondhat Neked itt bárki bármit.
2014. jún. 22. 08:57
 16/20 anonim ***** válasza:

30 év után ,3 gyerek után,és gondolom annyi mindenen keresztül mentetek képes lennél elhagyni????

Kitomboltad magad,szexeltél,nem kell a férfi klimax,menj haza a családodhoz,és viselkedj felelősség teljes emberként!!!!

2014. jún. 22. 13:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Kitomboltad magad,szexeltél,nem kell a férfi klimax,menj haza a családodhoz,és viselkedj felelősség teljes emberként!!!!"

Felelősségteljes ember a házasságában tombolja ki magát, nem promiszkuitásban....

2014. jún. 22. 13:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a házasságodat kéne rendbetenni
2014. jún. 22. 14:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Válj. Sokkal többet ártanál a családodnak, ha egy megkeseredett ember válna belőled.
2014. jún. 22. 22:19
 20/20 anonim ***** válasza:
válj el. fogadj egy ápolónőt anyukád mellé.
2014. jún. 24. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!