Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Fontosabb neki egy átkozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontosabb neki egy átkozott nyaralás, mint az édesanyám. Jogos a reakciója?

Figyelt kérdés

Anyukámnak május végén térdműtétje volt ezért nem tudott dolgozni, ebből kifolyólag kicsit pénz hiányba került. Csütörtökön tőlem kért kölcsön, de a férjem visszautasította, mert nyaralni akar menni a barátokkal jövöhéten és azt mondta szükség van minden pénzre. Egész éjjel aludni se bírtam olyan lelkiismeret furdalásom volt, amiért az utazásunk miatt nem adtam neki.Hozzá kell tennem, hogy anyu szinte minden hónap végén amikor látta, hogy pénz szükébe vagyunk kérés nélkül adott 5-10 ezer FT-ot és sose kellett visszadnunk, mert azt mondja az nem kölcsön. Most viszont a műtétje előtt se tudott dolgozni így tényleg szügsége volt a pénzre. Ezért tegnap délelőtt adtam neki 50ezer Ft-ot a fizetésemből. Délelőtt a férjem kérdezte mennyit utalt a cég és mondtam, hogy mennyit, de abből adtam anyunak is. Nem ordibált, pedig nagyon számítottam rá. Ma viszont közölte, hogy nélkülem megy nyaralni, mert én anyunak adtam a pénzemet. Elhihetitek, hogy nem azon a pénzen múlna, de nem is akartam ezt az egész utazást. Látta, hogy annyira nem érdekel, hogy ezt mondta ezért elkezdte összepakolni az ékszereimet, hogy eladja. Mondtam, hogy amit ő vett azt viheti, ahova akarja, de van amiket még édesapámtól kaptam, és ismerősöktől, vagy én vettem azokat nyugodtan visszapakolhatja. Erre elkezdett ordítani, mint egy sakál, hogy mennyire unja, hogy semmibe veszem a szavát és soha többet ne merjek egy forintot se senkinek kölcsön adni, mert mehetek a két gyerekkel amerra látok.

Tudom, hogy inkább meg kellett volna győznöm, hogy együtt adjuk oda, de anyunak nem volt ideje megvárni míg kikönyörgöm tőle, és miért ne adhatnák a saját anyámnak? Persze amikor ő adja ide az utólsó forintját kenyérre nekünk akkor nem mondja, hogy menjek a híd alá.

Az igazság az, hogy nem szeretik egymást anyuval, mert a férjemnek elítéllendő "foglalkozása" volt amikor összejöttünk és mindig félt, hogy engem is kényszerít ilyesmire. Mióta tisztességes állása van anyu nem bántja őt, de neki nehezére esne egy kedves szót is szólni hozzá.

Nagyon bunkó volt, hiába tudom, hogy én is nyakig hibás vagyok, de ezt erősnek éreztem. Ti mit gondoltok?

2014. jún. 21. 15:27
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
68%
Legalább anyukád megtanulta hogy egy büdös fillért ne adjon nektek.
2014. jún. 21. 16:02
 22/33 anonim ***** válasza:
20%

Azért ha megakarta volna ütni a 12év alatt gondolom lett volna lehetősége.

A kérdező gondolom tudja kihez ment,hisz ugy jöttek össze hogy eleve "nem normális a pasi".

Én elöször a párommal megbeszéltem volna hogy odaadom a pénzt és utánna adom oda,főleg ha nem birják egymást.

Ez most tényleg ugy jön ki hogy semmibe veszed a szavát.

Mi simán adunk a szüleinknek pénzt,nem kell érte könyörögni,de mi jóban vagyunk a szülökkel,és nem kell a másiktól engedéjt kérni hogy kölcsönadjunk.

2014. jún. 21. 16:04
 23/33 anonim ***** válasza:

"Erre elkezdett ordítani, mint egy sakál, hogy mennyire unja, hogy semmibe veszem a szavát "

ez a kulcs mondat az egész sztoriban. uralkodni akar rajtad, hogy ne legyen egy szabaddöntésed se, lelkiterror, csak te nem hagyod magad, és ez frusztrálja a férfiasságát..

2014. jún. 21. 16:05
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

A férjed egy tetű.

Ha nem lépsz ki a házasságból, mert 12 év után nehéz, - akkor majd kilépsz 15 év múlva.

De, ahogy elnézem, ezt ő se bánná, - csak ahhoz is tetű, hogy közölje veled.

2014. jún. 21. 16:11
 25/33 anonim ***** válasza:
66%

Semmi empátia meg együttérézés nincs a férjedben,az embert a szülei neveli fel mennyi mennyi odaadással és anyagi befektetéssel.A saját szüleit sem segitené ki a bajból?Anyud nem ruhára vagy luxus dolgokra kért tőletek hanem egy igen komoly egészségügyi probléma következménye miatt.

A gyerekeitek amit látnak tőled és a férjedtől azt a mintát fogják később követni.

2014. jún. 21. 16:12
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

"Azért ha meg akarta volna ütni 12 év alatt..."

Dehogy. A cselekmény csupán elhúzódó, nem jelent semmit.. Főleg, hogy írja a kérdező, hogy pár hónapja ennyire állat.

Ez már kimerítette a családon belüli erőszak fogalmát(lelki terror).

Ha magadnak nem is, (sajnos már elhitette veled, hogy semmit sem érsz) a gyerekeknek tegyél azzal jót, hogy elhagyod. Ha egy számlával lennétek elmaradva, ugyan így elküldene a fenébe, mert a barátokkal való nyaralás sokkal fontosabb..

2014. jún. 21. 16:25
 27/33 A kérdező kommentje:

Mindenki írásában van igazság.

Sose megyünk nyaralni, mert még kicsik a lányok (2, és 3,5 évesek). Most viszont muszáj, mert a barátok még azt hiszik mi nem engedhetjük meg magunknak.

Sajnos nem érzem úgy, hogy tisztel engem, de nekem mindig tisztelnem kell őt és a döntéseit. Az ő szülei messze élnek, vagy is az apukája és az élettársa. Néha kérnek kölcsön, de ők nem vetik meg az alkoholt ezért csak nagyon ritkán utal nekik, nagyon keveset, pedig mindig visszafizetik az utólsó forintig.

Megütni sose ütne meg se engem, se a lányokat, de kiabálni sűrűn kiabál. A második gyerekünk születése után lett ilyen mogorva velem, de szépen fokozatosan értünk erre a szintre. Előtte nagyon kevés vita volt itthon, de azóta amibe csak lehet beleköt. Ha meg szeretném vele beszélni csak " nem tudom, hagyj már, nem érdekel" válaszokat kapok. Öt hónapja szex is alig van, eszembe jutott, hogy megcsal, de semmi más bizonyítékom nincs.

2014. jún. 21. 16:28
 28/33 anonim ***** válasza:
40%
Jut eszembe, nem tudom, hogy milyen műtétje volt anyukádnak pontosan és hogy van-e biztosítása, de jó lenne utána nézni. Apukámnak volt pár éve térd műtéte, egymillió körül fizetett a biztosító.
2014. jún. 21. 16:30
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Amit most leírtál.. Már tényleg nem gondolkoznék..
2014. jún. 21. 16:34
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig látok kiutat a házassági problémákból, sose tanácsolom, hogy váljon el valaki, de most megteszem: Válj el. A férjed, egy önző disznó, aki csak a maga jólétével foglalkozik! Ennyit erről, ez az igazság.
2014. jún. 21. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!