Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem esténként nőkkel chatel, flörtöl. Normális ez 20 év házasság után? Ha ezt szóvá teszem akkor én betegesen féltékeny lennék?
A tükröt már többször hallottam és olvastam is róla,de sztem.nem mindig igaz..Én nem másra vágyom,csak egy meghitt,normális kapcsolatra..vele!Mást nem is keresek,de,ha a jó Isten idepottyantana nekem egy minden igényemnek megfelelőt és akinek nem lenne titka előttem,tisztelne,nem alázna meg a nőzéseivel,hát lehet elfogadnám...De én biztos nem keresgélek,mert azt szeretném,ha a férjem lenne ilyen...,mint a mesében.
Én minden pozitívnak örülök,de mikor negatív dolog ér,az többnyire tönkreteszi még a jó emlékeket is...néha...
Értetlen a férjed, akárhány éves is.
Pozícióval csajozni...
Valaki kérdezte, miért vagytok még mindig egy pár? Már rég nem vagytok pár,- valami kiszolgáló háttérszemélyzetnek kezel, te meg elfogadod ezt, ami megerősíti....
Hát, ha nem tudtál róla eddig hogy ilyeneket csinál, és most jöttél rá, mármint titkolta hogy ez a szórakozása, akkor lehet hogy gond van.
Amúgy az én férjem is hülyül chaten az emberekkel, mindig más.... van amikor rendőrbácsi bilinccsel, valamikor szexi kertészfiú és hasonlók:D de ő mindig elmondja hogy épp kivel etette meg az akkor kitalált meséjét...soha nem titkolózott.
Amúgy pl én is szoktam ilyet ha nincs kedvem sem olvasni sem sorozatot nézni.
De a lényeg az, hogy mindig is elmondtuk egymásnak. Ha nálatok ez nem történt meg, akkor ott gond van. Ha nem is csalt meg, akkor az őszinteséggel....
most visszaolvastam egy két válaszodat, és visszaszívok mindent amit írtam. Inkább egy kérdést tennék fel.
Mi a francnak vagytok ti még együtt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!