Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem esténként nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem esténként nőkkel chatel, flörtöl. Normális ez 20 év házasság után? Ha ezt szóvá teszem akkor én betegesen féltékeny lennék?

Figyelt kérdés
Onnan tudom,hogy régebben "véletlenül" beleolvastam egy-két ott felejtett beszélgetésébe és még ő sértődött meg,hogy én ilyet tettem,mert neki is lehet intim szférája,és ő sem nézegeti én kinek mit írok.Ő állítólag csak engem szeret, a nőkkel csak hülyéskedik.

2014. jún. 17. 19:11
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
19%
Nem lehet, hogy mélyen tudat alatt mégiscsak vágysz más ölelésére? Mert mindenki tükröt tart nekünk és azt szoktuk utálni a másikban, amit magunkban nem akarunk elfogadni. Szerintem nem zavarna ennyire a férjed hűtlensége, ha te is csinálnád. A tanulság az, hogy az emberek nem változnak. próbáld meg összegezni a házasságodat és a pozitív dolgokra koncentrálni. Az önértékelésünket nekünk magunknak kell felépíteni, nem a másiktól várd.
2014. jún. 19. 13:12
 42/48 A kérdező kommentje:

A tükröt már többször hallottam és olvastam is róla,de sztem.nem mindig igaz..Én nem másra vágyom,csak egy meghitt,normális kapcsolatra..vele!Mást nem is keresek,de,ha a jó Isten idepottyantana nekem egy minden igényemnek megfelelőt és akinek nem lenne titka előttem,tisztelne,nem alázna meg a nőzéseivel,hát lehet elfogadnám...De én biztos nem keresgélek,mert azt szeretném,ha a férjem lenne ilyen...,mint a mesében.

Én minden pozitívnak örülök,de mikor negatív dolog ér,az többnyire tönkreteszi még a jó emlékeket is...néha...

2014. jún. 19. 15:35
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Értetlen a férjed, akárhány éves is.

Pozícióval csajozni...

Valaki kérdezte, miért vagytok még mindig egy pár? Már rég nem vagytok pár,- valami kiszolgáló háttérszemélyzetnek kezel, te meg elfogadod ezt, ami megerősíti....

2014. jún. 21. 10:53
 44/48 anonim ***** válasza:

Hát, ha nem tudtál róla eddig hogy ilyeneket csinál, és most jöttél rá, mármint titkolta hogy ez a szórakozása, akkor lehet hogy gond van.

Amúgy az én férjem is hülyül chaten az emberekkel, mindig más.... van amikor rendőrbácsi bilinccsel, valamikor szexi kertészfiú és hasonlók:D de ő mindig elmondja hogy épp kivel etette meg az akkor kitalált meséjét...soha nem titkolózott.

Amúgy pl én is szoktam ilyet ha nincs kedvem sem olvasni sem sorozatot nézni.

De a lényeg az, hogy mindig is elmondtuk egymásnak. Ha nálatok ez nem történt meg, akkor ott gond van. Ha nem is csalt meg, akkor az őszinteséggel....

2014. jún. 21. 11:40
 45/48 anonim ***** válasza:

most visszaolvastam egy két válaszodat, és visszaszívok mindent amit írtam. Inkább egy kérdést tennék fel.

Mi a francnak vagytok ti még együtt???

2014. jún. 21. 11:45
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Végig olvasva a válaszokat, meg az életed egy részét Kedves Kérdező ... Ez minden csak nem házasság! És te ebben szenvedsz, különben nem vadidegeneket kérdeznél, hogy ez normális-e. Egyáltalán nem normális. Ha nem tudsz kiszállni másképp, akkor keress egy pszichológust, aki segít ebben. Mert ez az élet több, mint megalázó!
2014. jún. 21. 12:05
 47/48 anonim ***** válasza:
csa csak egy kölykös nőstény aki szereti a nős brokit.
2019. febr. 1. 22:11
 48/48 anonim ***** válasza:
hát szenvedjen is.
2019. febr. 1. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!