Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem esténként nőkkel chatel, flörtöl. Normális ez 20 év házasság után? Ha ezt szóvá teszem akkor én betegesen féltékeny lennék?
Az elején nem tudtam mindent leírni,de ezt sem szeretném kihagyni...
Mi nagyon fiatalon házasodtunk,mindkettőnk életében az elsők voltunk(ő volt az első pasim). Mikor terhes voltam már megcsalt,utána amikor a 2.gyerek kicsi volt8közben nem tudom).Egyszer beszélgettünk,h.én sem akarok úgy meghalni,h.csak egy pasival voltam.Erre azt mondta,h.ez már biztos nem fog összejönni,mert azért a két szülés meglátszik egy nőn és így már nehéz pasit szerezni.Ez úgy beletalált a lelkembe,holott ő mindig dicsért.Jó sok év eltelt,mikor komolyabban elkezdett egy ismerős pasi nyomulni(persze nős),nagyon nem akartam tőle semmit,de mégis bújkált bennem a kisördög,és jól esett az udvarlása.Otthon pedig kissé hanyagolva éreztem magam.Ebből lett egy éves titkos kapcsolat,ami kiderült.
Akkor kicsit leesett az álla,de megbocsátott és pedálozott rendesen,h.visszahódítsa a szívemet.Utána mindent megbeszéltünk,azt mondta,megemésztette és nem fogja ezt mindig előhozni.Hááát,ez nem mindig sikerül,mert,ha én valamin rajtakapom,mindjárt ezzel dobálózik meg még olyanokkal is akivel esetleg csak néha beszélgettem.Szóval nekem ezért kell megfizetnem???De meddig???Szerintem,ha nem így lett volna,ő akkor is ezt csinálná...
Tök jó, az előbb azt írtad, hogy ő akarja hogy mással legyél, de nem tudsz.
Akkor jelentkező nincs, de megtenneéd?
Elolvastam, amiket írtál, és három dolgot nem értek:
1, Mi a fenének házasodtatok meg?
2, Mi a fenének vállaltatok gyerekeket?
3, Mi a fenének vagytok még mindig együtt?
Azért írok ilyen provokatívan, mert az írásaidból nekem az jön le, hogy két különböző ember vagytok, különböző célokkal, különböző elképzelésekkel. Írtad, hogy több férfival is együtt szeretnél lenni. Ezzel nincs baj, természetes dolog, de miért nem a házasság előtt élted ki magad?
Egyszerűen nem értem, hogy bírtátok ki egymás mellett eddig.
38.válaszra:
Tényleg kissé provokatív vagy,de nem baj.Szerintem mikor két ember szerelmes,akkor még azt hiszi,h.élete végéig ebben a mámorban fog élni.Szerelemből házasodtunk és voltak ill.még mindig vannak közös céljaink(is).
Valamit nagyon félreolvastál,mert nem azt írtam,h.szeretnék több férfival megismerkedni.Nagyon sok évvel ezelőtt,volt egy beszélgetésem a férjemmel jóval azután,h.megcsalt.Megemlítettem,h.nem szeretnék én sem úgy meghalni,h.nem próbáltam ki a szexet mással...én utána nem törekedtem semmiféle új ismeretségre.A tüske viszont bennem maradt,ahogy arra reagált a férjem,majdnem azt mondta:Te már úgy sem kellesz senkinek!-
Jó sok év múlva léptem félre.Kipróbáltam,lenyugodtam,ennyi..és nem vágyom más férfiak után!
Azért nem válok el,mert szeretem(igaz,h.a nőzései nagyon fájnak)és amikor normális akkor viszont nagyon normális,sőt sokszor túlzásba is viszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!