Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem esténként nőkkel chatel, flörtöl. Normális ez 20 év házasság után? Ha ezt szóvá teszem akkor én betegesen féltékeny lennék?
2.válaszra
Szerintem az ilyenek nem nézik mennyi idős a csaj...ha már meg van mindene,szóba jöhet.Sajnos volt egy alig 18 éves is,akinek rendszeresen nyomta a szöveget.Rettenetesen fájt,pedig tisztában voltam vele ill.reméltem,h.a kis csajnak nem kell a férjem,mégis hagyta és néha még húzta is az agyát(persze tudni kell,h.a férjemnek van egy jó kis pozíciója,ami tetszik mindenkinek.Ő meg megmondta,h.ezt ki is használja...)
Ha eddig büntetlenül megtehette, hogy megcsal, akkor miért is hagyná most abba? Eddig nem zavart?
Az hogy este, éjjel másokkal irogat még nem baj szerintem. Az hogy pucér képeket nézeget sem akkora tragédia. De hogy olyanokkal teszi azt, akikkel napi kapcsolatban van, az már egyáltalán nem tetszene, főleg ha ezek a nők még ilyen képeket is köldözgetnek neki. Azért van különbség az intim szféra és a pofátlanság között. Én biztos nem hagynám szó nélkül és az sem érdekelne, hogy betegesen féltékenynek gondolna ez miatt.
Az internetes beszélgetések nagyon könnyen tudnak átalakulni olyan kötődéssé, ahonnan már csak egy lépés a megcsalás. És ha ez megvan, akkor már csak a két fél józanságán múlik.
20.válaszra:
Képzeld,már felvetette ezt is.Elvileg ő nem haragudna,ha 1-2x félrelépnék,csak érzelem ne legyen a dologban,de az action után ne telefonálgassunk stb.,szóval csak szex.Persze azért mondta,h.ő legálisan is ugyan ezt tegye.
Na,ez már nekem sok!Nagyon veszélyes az ilyen játék,megnézném,hogyan állna a dolgokhoz,ha tudná,én merre járok.
Ja,és pont ő mondja,h.csak szex,mikor órákon át nyomja a szöveget esténként...
hát jaa, én ezt nem bírnám tényleg.
Ez szinte olyan majdnem nagyon lassan, mint egy nyitott kapcsolat. Van, akinek megy, másnak nem.
Amelyik kapcsolat nem ment, és nem léptem ki belőle, mert nem tudtam, az önbizalmama vette el, önértékelésemet, totál idegroncsot csinálva belőlem...aztán sikerült, felszabadultam, és kinyílt a világ, és tudom, hogy simán találhatok olyat, aki jobb nála. Sőt, mindenkinél van jobb...
De igen, tudom, hogy házasságból nem egszerű, főleg, ha más probléma nincs, "csak" ez. Főleg, ha gyerek is van.
Undi az is, hogy sok nő belemegy, én ezeket lerázom már az elején. Persze, foglalt pasival voltam már, de az csak szex volt, egyszer.
Te próbálkozol, szexet is változatossá teszed, ő meg csak úgy tudja elképzelni, hogy mással is vagytok. Téged szeret, mert mondja ( meg nekik necces is kilépni egy kapcsolatból, ennél gyengébből is, kell nekik a kényelem, megszokottság, életképtelenebbek a nőknél sokan), és a többi talán tényleg csak szex.
Épp ezért bevethetnél már valami mást is próbálkozás helyett, pl. válást, vagy alami drasztikusat, nem a szexet, mert ezzel csak még jobban azt hiszi, hogy minden oké..tudom, ha nem csinálod, akkor meg könnyebben egy máshoz, ördögi kör, ismerni kell a másikat, meg magadat, hogy tudd, melyik a jobb, ha az együttmaradás a cél.
22.válaszra:
Sajnos,általában nagy ívben leszarja,h.én mit gondolok,mert igazad van,megteheti...A megcsaláskor nagyon tud bocsánatot kérni és elmondja magát minden hülyének,de egyébként nem fogja fel,h.ezekkel mennyire bánt engem és persze megaláz.
Még azt sem mondhatnám,hogy a pénzéért vagyok vele(ezt mindig is elítéltem),de mégis abba a helyzetbe kerültem,h.most ő tart el,mert munkanélküli lettem.De mikor dolgoztam akkor is mindig ő volt a főnök.Valószínű ő tisztában van vele,h.én nem tudnám elhagyni,én nem tudnék másik pasit megszokni,vele élni,de egyedül sem érezném jól magam akkor sem,ha gazdag lennék.Viszont nem értem, miért nem elég a közös élmény,miért hiányzik a szenvedély?Persze,h.jó a szerelem elején a vágy,a szenvedély,de miért nem tudják páran elfogadni,h.ez átalakulhat és a szeretet is lehet olyan értékes.???
Az a fájó,h.ő mindenképpen belém akarja beszélni,amit csinál az normális.Ha meg kinyitom a számat betegesen féltékeny v.ok,meg persze én v.ok a hülye.Mint a dedóban,mikor a gyerek csak azt hallja,h.hülye,hát az is lesz.Ezért fordultam hozzátok,h.megtudjam,tényleg olyan hülye v.ok?Már mondtam,menjünk el párterápiára.Ez nem tetszett neki,mert ő nem teregeti ki idegeneknek az életét(de,hát most is lényegében azt csinálja néha),persze fél,h.esetleg szakember megmondaná neki,h.azért ez nem olyan normális.
Még azt sem mondhatja,h.nincs szabadsága mellettem,a pozíciójából adódóan,különböző rendezvényekre jár,én nem akaszkodok rá.Van egy kis nyaralónk kerttel,nem messze tőlünk,oda mindennap kimegy,sokszor órákat kint van.Egy csomót telefonál,volt,h.barátnőt is vitt oda...Sajnos nem tudom megváltoztatni,nem érzi a súlyát annak amit csinál,de,ha ezeket nem emésztem meg akkor tuti belebetegszem.Ezt hogy tudnám vele megértetni????Nem jobb úgy,ha nincs harag köztünk és azt látja,h.én is szívesebben v.ok vele és jobb kedvvel beszélgetek,hülyéskedünk?
Dehogy vagy hülye.
Ez a taktikájuk, minket állítanak be hisztisnek, ha látjuk az igazat, és szólunk érte, ezért már meg se merünk nyikkani sokszor.
A másik taktikájuk a tagadás, volt, hogy a kezemben volt a buszjegy, de még akkor is beröfögött 3 hazugságot pár perc alatt, mire bevallotta. (Ő volt az, aki az önbizalmamat is leépítette...) Agyhalottak. Komolyan mondom, már pasiundorom van.
Nem jobb. ÉN az után, amit ez a kapcsolat hozott ki belőlem egy év alatt, nem csinálnám ezt..kedves voltam, nem mentem vele semmire...
Nem tudom, hány vesek vagyotok, mióta vagytok együtt, más is vált el, nem halt bele, ha még fiatal vagy, új, normális pasid is lehet.
Bocsánat, hogy ezt mondom, ezt a kapcsolatok alatt nekem is nehéz volt elhinnem, de mindenkinél van jobb. Csak ehhez ki kell lépni, látni, hogy jhahj kinyílt a világ, és mással próbálkozni. De ezt csak akor éreztem, amikor mr ki tudtam lépni, tanácsra nekem se ment volna. Pedig mennyi időt megspróoltam volna. Annak örülök, hogy ezt már ennyi idősen látom, és volt tapasztalatom, nem házasság alatt.
Nem a vlásra akarlak rábeszélni, csak azt monodm, hogy nem, ez nem jó taktika...meg kíváncsi lennék a fejére, ha azt mondanám, hogy voltam valakivel...ha nem is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!