Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem esténként nőkkel chatel, flörtöl. Normális ez 20 év házasság után? Ha ezt szóvá teszem akkor én betegesen féltékeny lennék?
Az, hogy lepontoztatok, nem fáj, nem érdekelnek a pontok.
De azt árulja el számomra, hogy 26 évesen elég sok dolgot jól látok, amit ti esetleg idősebben se akartok elhinni, látni, vagy láttátok, és fájt, vagy féltek tőle, és azt hiszitek, hogy pontozással eltűnik...nah, midnegy, nem fejtegetem, nem érdekel...
Kérdező, amint látod, az új kell neki. Nem tudom, mit lehet....ha azt mondod neki, hogy csinálja mással, akkor se akadna ki és úgyanúgy vonzaná?
Vagy elfogadni, ha csak netes flört? Én tudo, hgy könnyű mondani, valószínűleg nekem is nagyon rosszul esne...attól féek, hogy ott is hagynám, volt olyan kapcsolatban részem,a hol alátak rendesen, így első kicsi rossz jelnél menekülök. De tudom, hogy nehéz és nem is kell kilépni ilyen miatt, de valahogy el kell viselni, ez szerintee zzel jár, hosszú házasságal, irigylem azokat, akik tényleg jól kezelik, és tűrik, vagy nem tudnak róla és nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!