Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem esténként nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem esténként nőkkel chatel, flörtöl. Normális ez 20 év házasság után? Ha ezt szóvá teszem akkor én betegesen féltékeny lennék?

Figyelt kérdés
Onnan tudom,hogy régebben "véletlenül" beleolvastam egy-két ott felejtett beszélgetésébe és még ő sértődött meg,hogy én ilyet tettem,mert neki is lehet intim szférája,és ő sem nézegeti én kinek mit írok.Ő állítólag csak engem szeret, a nőkkel csak hülyéskedik.

2014. jún. 17. 19:11
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
10. nem tudom. Nem biztos, de ők nem hajtanak rám, így nincs tapasztalatom. Persze rossz barát, havernőről van, így azon se lepődök meg, igaz...
2014. jún. 17. 21:08
 12/48 mustafa33 ***** válasza:
5%
Örülj, hogy nem sörözni jár esténként haverokkal.
2014. jún. 17. 23:15
 13/48 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem örülj, hogy nőkkel! Képzeld el, ha mindezt pasikkal csinálná!
2014. jún. 17. 23:30
 14/48 anonim ***** válasza:
77%
Előtted is nyitva van a net, társkereső oldalakat nyiss meg, felejtsd el bezárni, vagy a férjed ha bejön, gyorsan zárd. Töröld az előzményeket is, csak azután állj fel a géptől. Na majd félre áll a szája. Ha rákérdez, mondd, hogy csak hülyéskedsz.
2014. jún. 17. 23:31
 15/48 anonim ***** válasza:
98%
Az utolsónak igaza van! Én is csak addig láttam az én kis éjszakai beszélgetéseimet ártatlannak, amíg a férjem nem kezdte el ugyanezt csinálni.
2014. jún. 17. 23:33
 16/48 anonim ***** válasza:
89%
És azután abbahagytad?
2014. jún. 18. 00:04
 17/48 anonim ***** válasza:
94%
Elgondolkoztam rajta, de nem tudtam megtenni.
2014. jún. 18. 00:11
 18/48 anonim ***** válasza:
92%
De ez nem jeleni azt, hogy a Kérdező férje is így döntene!
2014. jún. 18. 00:11
 19/48 A kérdező kommentje:
Nos,a férjem tuti nem hagyná abba,sőt egyre jobban rákapcsolna...Sajnos nem csak idegenekkel,hanem olyanokkal is akikkel majdnem napi kapcsolatban van.Volt,hogy alig takart képeket is küldözgetett magáról...és igen,volt rá pl.,hogy megcsalt(azt hiszem csak régebben).Ha megkérdezem,mi a probléma,azt válaszolja,h.semmi,engem szeret,én vagyok a tökéletes nő számára...De,egy-két beszélgetésében megemlítette,h.20 év házasság után már nem olyan semmi,mint régen(persze nem nekem mondta).Az sem mondható,h.nem teszek meg mindent neki...még ma is szexelünk kirándulás közben erdőben,kipróbáltuk és használunk segédeszközöket,elmegyünk nyaralni stb.Sajnos ő szerintem mindig ilyen volt,csak a net óta még jobban csajozós.Én minden este nem tudok éjfélig fent maradni,hogy szórakoztassam,de arra is volt pl.,hogy egy jó kis együttlét után azon kaptam,intim képeket nézeget a neten.Persze,h.nem esett jól.Én is chateltem idegen pasival,rám hajtott,de próbáltam vele tudatni,h.ez milyen szemét dolog,főleg,h.a férjem is ezt csinálja,de ő is azt mondta,h.szereti a feleségét csak keveset szexel vele és arra kellenék neki...
2014. jún. 18. 08:21
 20/48 anonim ***** válasza:
33%

Az, hogy lepontoztatok, nem fáj, nem érdekelnek a pontok.

De azt árulja el számomra, hogy 26 évesen elég sok dolgot jól látok, amit ti esetleg idősebben se akartok elhinni, látni, vagy láttátok, és fájt, vagy féltek tőle, és azt hiszitek, hogy pontozással eltűnik...nah, midnegy, nem fejtegetem, nem érdekel...

Kérdező, amint látod, az új kell neki. Nem tudom, mit lehet....ha azt mondod neki, hogy csinálja mással, akkor se akadna ki és úgyanúgy vonzaná?

Vagy elfogadni, ha csak netes flört? Én tudo, hgy könnyű mondani, valószínűleg nekem is nagyon rosszul esne...attól féek, hogy ott is hagynám, volt olyan kapcsolatban részem,a hol alátak rendesen, így első kicsi rossz jelnél menekülök. De tudom, hogy nehéz és nem is kell kilépni ilyen miatt, de valahogy el kell viselni, ez szerintee zzel jár, hosszú házasságal, irigylem azokat, akik tényleg jól kezelik, és tűrik, vagy nem tudnak róla és nem fáj.

2014. jún. 18. 08:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!