Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm interneten megismerkedett egy férfival, aki megkérte a kezét. Tanácsok?
Pár hónapnyi facebook-os levelezés után szerelmet vallott és megkérte a kezét és hívta, hogy menjen ki hozzá lakni. DE a férfinek nincs profilképe, mindig új profilról levelezik, mert állítólag véletlenül törlődik a profilja. Üzenetben küld képeket. Nem jelölték egymást ismerősnek, mert a férfi nem akarja.
Az ismerősöm nem beszél angolul, google.translate-tel levelezik.
Mit tanácsolnátok neki, mert ő nem lát semmi gyanúsat a dologban és amilyen kilátástalan most az élete, kimenne hozzá. Nem lehet meggyőzni!! Milyen óvintézkedéseket tegyen, ha kimenne? Hogyan segíthetnénk neki, hogy ne legyen baj?
"mert egy profilról csak egy nőnek ír, így nem kavarodik bele" Zseniális. És rém nagy lehet a love.
Azután még ott van a szervkereskedelem, a rabszolgasors, és egyéb, különféle perverziók, ami miatt nem mer nyíltan elé állni, hanem csapdába csalja a hibbant nőt.
Megtennéd, hogy elolvastatod vele ezeket a válaszokat? nyomtasd ki és dugd az orra alá.
akármennyire kellemetlen számodra a nő előtt, hogy "kibeszéled" itt a neten, kérlek szépen, ültesd le a géped elé, és mutasd meg neki a válaszokat.
különben meg nem hiszem, hogy a fb tiltotta a profilját, ha ennyire elővigyázatos, hogy képet sem rak ki, biztos nem csinált semmi szabályelleneset. én inkább arra tudok gondolni, hogy így, hogy időnként újít és még csak ismerősnek sem jelöli a nőt, kevésbé lekövethető, és ha oda jut a sor, nem fognak tudni kapcsolatot találni közte és a nő között. amúgy zseniális, csak fura, hogy valaki ezt benyeli.
ki ne engedjétek basszus
#1 vagyok, ez egyre gyanús.engem is már figyelmeztettek,de az én helyzetem még is csak más,mi barátként kezdtük.
Ezeket a válaszokat mutasd meg neki,hátha megfordul és helyre billen az esze.
Mégis hány éves a te barátnőd?
Ilyet a naív 50-es tyúkok csinálnak, hogy semmire átugranák a fél világot.
Ki tudja ki ül a másik oldalon. Pénzt még nem kért tőle? Vagy csak nem meri bevallani?
Ez egy tipikus csalás, gyere ki, elveszlek, arany életed lesz. Ajobbik eset az, ha kimegy és kisemmizik, a rosszabbik, ha bántják, elrabolják.
Főleg nyelvtudás nélkül..... és mégis melyik ország? Afrikából népszerűek az ilyen csalások.
Szóval én nagyon sürgősen mutatnék pár oldalt ahol így buktattak le embereket, mert ennek a sztorinak nagyon durva vége lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!