Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek minek számít az,...

Szerintetek minek számít az, ha a barátom interneten keresztul szerelmet vallott mas lanynak?

Figyelt kérdés

Plusz letiltotta elolem a Facebookjan, hogy ne lassam miket irogatnak egymasnak.. es nem csak egy lannyal hanem kb volt 15 akivel ilyen "jol" elvolt.

Allitolag semmi nem tortent koztuk mert nem talalkozott a legtobbel. Ez regen volt, de feer egy megcsalassal, nem?

2014. máj. 7. 23:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Nálam szakításnak számítana. Mármint ha nem is gondolja egyiket sem komolyan, és csak egy pszichopata, aki ezt találja szórakoztatónak... akkor sem akarnék azzal lenni, akinek én nem vagyok elég szórakoztató. :D
2014. máj. 7. 23:37
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, minek számít, de nekem elég ok lenne a szakításra.
2014. máj. 7. 23:39
 3/19 anonim ***** válasza:
31%
Próbálom beleélni magam a helyzetbe, ha az én barátomról lenne szó, és a kapcsolatunk legelején csinált volna ilyet, és most bevallaná és jól ki tudná magát dumálni a helyzetből, akkor megbocsájtanék, de rosszul esne nagyon. Bár annyira nem világos, hogy mit is tett konkrétan a barátod, de ha csak írogatott lányok képe alá, hogy milyen szép vagy, úgy szeretlek, akkor nem borítanék fel emiatt egy többéves jól működő kapcsolatot. Nem tudom nálatok pontosan mi a helyzet.
2014. máj. 7. 23:41
 4/19 anonim válasza:
89%
Én biztos, hogy elhagynám. Vagy csak engem szeret, vagy mindenki mást. Ha szeret, akkor engem szeressen, ne mondogassa fűnek-fának akkor sem ha nem igaz. Nem szeretem, ha össze vissza dobálóznak ezzel a szóval.
2014. máj. 7. 23:56
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

Fejszbuk, internet, anyam kinja! Gondolom ezzel a gyerekkel is ott ismerkedtel meg.

Hany evesek vagytok? 13-14?

2014. máj. 8. 01:40
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Nálam is "válóok" kenne.
2014. máj. 8. 01:42
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Ismerek 33évest is aki ilyen.Nagyon is van vmi,nem csak ismerkedés.Nem mondom hogy mind a 15 ráharap,de lesz/volt aki igen.Válóok.
2014. máj. 8. 05:17
 8/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, miért kérdés esetedben ez az egész: nyíltan - mégcsak nem is titokban - keresi azt, aki nálad jobb, akivel leléphet. Nem adja fel a biztost a semmiért/bizonytalanért, hiszen alapfunkciókra Te is jó vagy, lehet, hogy egyedül megélni se tudna, így jól jön egy lakótárs, de keresi a jobbat, a "továbbfejlesztett verziót", hogy lehetőleg a készbe, egy előmelegített kapcsolatba rakja át a seggét. Miért? Mert melletted ezt is meg lehet tenni. Úgy hajítanám ki, hogy lába nem éri a földet! nem is értem, miért kérdés ez, hiszen a "párod" más nőkkel próbálkozik, nem tisztel téged, és nyilvánvaló, hogy nem felelsz meg neki, nem vagy elég jó neki. Kell ezt még magyarázni? A lelked mélyén ezt te is tudod, ne félj lépni, mert ennél jobbat érdemelsz - ennél tulajdonképpen minden érző ember jobbat érdemel -, és különben is: ilyen idióta semmirekellőt bármelyik sarkon találsz, ezért nem kár. Nem vesztes vele semmit.
2014. máj. 8. 07:08
 9/19 anonim ***** válasza:
70%

Ezek után sose hidd el, hogy semmi nem történt köztük.

Ha neked írogatna ilyeneket egy vadidegen, te mit tennél?

Én speciel letiltanám, hogy hagyjon békén.

De a csajok ezek szerint mégiscsak elég jól ismerik ahhoz, hogy örüljenek, ha ilyeneket ír.

No comment.

Nyugodj bele, hogy meg is csalt velük, csak arra nincs kézzel fogható bizonyítékod, így addig tagadja.

2014. máj. 8. 07:08
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
jó hát mindenkinek van privát élete ... most az még nem jelent semmit extrát, ha csak szex volt köztük, hiszen te magad is láthatod: veled van, nem hagyott el, azaz mégis te kellesz neki. Pár kis kaland meg belefér.
2014. máj. 8. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!