Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek minek számít az,...

Szerintetek minek számít az, ha a barátom interneten keresztul szerelmet vallott mas lanynak?

Figyelt kérdés

Plusz letiltotta elolem a Facebookjan, hogy ne lassam miket irogatnak egymasnak.. es nem csak egy lannyal hanem kb volt 15 akivel ilyen "jol" elvolt.

Allitolag semmi nem tortent koztuk mert nem talalkozott a legtobbel. Ez regen volt, de feer egy megcsalassal, nem?

2014. máj. 7. 23:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem már az sem normális dolog, hogy letiltja előled a fbukját. Ha nincs mit takargatni, nem tett volna ilyet.

Ez annyira egyértelmű. Szerintem találnál olyat, aki megbecsül

2014. máj. 8. 08:37
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Bocsi, de szerintem te vagy a 16. akivel csak jól elvan. (a többieknek biztos ezt mondja). Te lehet, hogy kapcsolatnak gondolod ezt, de hidd el, ez nem az. Ha valaki tényleg a párod, akkor rajtad kívül nem kell neki más, még csak Facebookon sem. Dobd ki, nem tudom, hogy megcsalás-e, de alázás a javából. Keress egy normális párt, aki beéri veled.
2014. máj. 8. 10:03
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Hát én ilyen palival tuti, hogy nem foglalkoznék a helyedben! Csak simán barát, tehát semmi problémád nem lesz, ha gyorsan pattintod!
2014. máj. 8. 10:49
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

hogy lepontoztak, csak mert leírtam a realitást :)

érdekes, hogy mindenki ezt csinálja, csak lényeg, hogy senki ne mondja ki .... Ugyan pár laza szexkaland miért lenne már megcsalás? Főleg ha fiatalokról, netán tizenévesekről van szó, akikben nyilván tombolnak a hormonok, na meg a kíváncsiság. Nincs ebben semmi kifogásolnivaló sztem -..

2014. máj. 8. 11:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Ezt régen csinálta kb 2 és fél éve, szakítottunk is jó hosszú idore, és újra egyutt vagyunk, teljesen megváltozott, mintha mas ember lenne. Amugy 20 evesek vagyunk es 2 es fel eve vagyunk egyutt most.
2014. máj. 8. 13:22
 16/19 A kérdező kommentje:
Tegnap veszekedtunk es felhoztam neki ezta temat, amit kiirtam, es szerinte nem er fel megcsalassal.. szerintem meg igen
2014. máj. 8. 13:23
 17/19 A kérdező kommentje:
*ezt a
2014. máj. 8. 13:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez nem normális dolog. Ha valaki párkapcsolatban él, akkor ne foglalkozzon másokkal se élőbe, se online, ne valljon másnak szerelmet és ne titkolja el a face jelszavát. Vegye komolyan a kapcsolatát, értékelje a partnerét.

Ha a párodnak ezeket nehezére esik megadni, akkor lépjen ki a kapcsolatból és szórakozzon úgy, de ne veled! Ne hagyd magad!

2014. máj. 9. 14:53
 19/19 anonim ***** válasza:
ez azt jelenti, hogy téged nem szeret.
2014. okt. 16. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!