Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy ismerősöm interneten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerősöm interneten megismerkedett egy férfival, aki megkérte a kezét. Tanácsok?

Figyelt kérdés

Pár hónapnyi facebook-os levelezés után szerelmet vallott és megkérte a kezét és hívta, hogy menjen ki hozzá lakni. DE a férfinek nincs profilképe, mindig új profilról levelezik, mert állítólag véletlenül törlődik a profilja. Üzenetben küld képeket. Nem jelölték egymást ismerősnek, mert a férfi nem akarja.

Az ismerősöm nem beszél angolul, google.translate-tel levelezik.

Mit tanácsolnátok neki, mert ő nem lát semmi gyanúsat a dologban és amilyen kilátástalan most az élete, kimenne hozzá. Nem lehet meggyőzni!! Milyen óvintézkedéseket tegyen, ha kimenne? Hogyan segíthetnénk neki, hogy ne legyen baj?

2014. jún. 17. 08:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:
40 fölött van és Angliába menne. Nem "teljesen idióta", csak kicsit...öööö..."spirituális" személyiség. Szóval ő elhiszi, hogy beteljesült az, amit kért a sorstól és most álmodozik.
2014. jún. 17. 09:25
 22/73 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as válaszoló! Milyen biztonsági óvintézkedéseket tettél kiutazás előtt?
2014. jún. 17. 09:27
 23/73 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért elég sok helyen sántít. Vannak ismerőseim, akik szintén interneten ismerkedtek meg a ma már vőlegényükkel, akik külföldiek ráadásul.

De élőben mégis hogy fognak beszélni? Azért egy skype beszélgetést elég könnyű összehozni. Miért hoz létre mindig új profilt?(bár azt pár perc alatt össze lehet dobni) Én tényleg izgatott meg támogató vagyok az ilyenekkel, de ez a helyzet eléggé sántít.

Hiába elfoglalt üzletember, pár napra csak el tud ide jönni. Melyik országról van szó?

2014. jún. 17. 09:29
 24/73 anonim ***** válasza:
80%

anglia nem távolság, egyik nap jön, másik nap megy és kész

a bnőd bolond sajna

2014. jún. 17. 09:31
 25/73 anonim ***** válasza:
93%
Elkertem a címét - a lakãscímėt- es ajanlott levelet küldtem sajat kezébe kikötéssel. A címet meg hagytam idehaza 3 ismerősömnek is. Én választottam ki a hotelt, ahol megszálltam. Wesernunionon keresztül utaltam magamnak pénzt, ha "elveszne" a bankkartyam, illetve a személyit kívül útlevél is volt nálam, amit a hotel széfjébe tetettem. Csak nyilvános helyen találkoztunk, mindig en határoztam meg a helyet.
2014. jún. 17. 09:33
 26/73 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudnád ki kísérni?

És akkor az ember két legyet ütne egy csapásra :)

2014. jún. 17. 09:35
 27/73 A kérdező kommentje:

Nekem is van két olyan ismerősöm, akik interneten ismerkedtek meg és azóta külföldön laknak és házasok évek óta. De ők jól beszélnek angolul, normális, életszerű profilja volt a férfiaknak, skype-oltak találkozás előtt.

Gondolom jelen esetben a skype-olás amiatt van kilőve, mert kb csak néznék egymást, mert kommunikálni nem tudnának. De ez élőben is így lesz!!??!

2014. jún. 17. 09:36
 28/73 anonim ***** válasza:

ha bnőd nem beszéli a nyelvet akkor most hogy beszélnek?

egy smiley ide, egy smiley oda?!

2014. jún. 17. 09:37
 29/73 A kérdező kommentje:

25-ös köszi, ezek nagyon jók!!

26-os - felröhögtem hangosan :D :D

2014. jún. 17. 09:41
 30/73 A kérdező kommentje:
google translate-tel fordítja le a nő a leveleket, úgy kommunikálnak angolul
2014. jún. 17. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!