Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy férj visszautasítja a feleségét és
nem akar vele szexelni?
"úgy tudom, a férfiak mindig készek a szexre." Hát rosszul tudod, a férfi nem baknyúl, hogy óránként párzani akarjon.
férfi NEM = állat, vágod?
2014. jún. 12. 21:57
Nem tudom mit kell ennyire kiakadni ezen a félmondaton, elvben, illetve a köztudatban az van, hogy a férfiak valóban rengeteget gondolnak a szexre és szeretik csinálni. A viccekben is mindig a szexet elutasító feleség szerepel, nem pedig a férj. Persze, hogy a valóság ennél sokkal árnyaltabb és vannak bizonyos férfiak, akik nem feltétlen hajszolják, élvezik a testi örömöket. De mi nők mégis azt látjuk főleg nyáron, hogy csorog a férfiak nyála egy mélyebb dekoltázs, vagy kerekebb popsi után. Nőnél még soha nem láttam olyat, hogy egy kigyúrt pasit nézzen sóvárogva..........
2014. jún. 12. 22:10
Félrekúr nővel vagy férfival.
2014. jún. 13. 00:07
ennek biztos ,OKA kell ,hogy legyen ! Szóból ért az ember ,kerek perec kérdezz rá a dologra ! Én 13 vagyok a párommal ,de ugyanolyan aktív a házas életünk ,mint korábban . Heti 3-4x mindig együtt vagyunk + egy kis extra örömszerzés is is mindig van ,együttléten kívül ;-) ! 33/F
2014. jún. 13. 04:44
14 Ne haragudj, de én ezt nem hiszem el, mármint a mennyiséget, a tinedzserek szoktak ennyit szexelni a kapcsolatuk legelején.
2014. jún. 13. 09:11
15
ez miért hihetetlen?
Neked sok(k) másnak meg akár kevés is lehet.
Lelki oka lehet a vissza utasításnak.
2014. jún. 13. 12:36
16 Azért hihetetlen mert 13 éves kapcsolatban az emberek már nem másznak folyton a párjukra, dolgoznak, háztartás, gyerekek, stb. Más dolgokkal vannak elfoglalva, mint a szex, erre persze sok házasság rá is megy. Egyébként nekem nem lenne sok a heti 4, de arra már rájöttem, hogy bennem van a hiba, mert a nagy átlag nem akarja ennyiszer. Aztán lehet, hogy a válaszadó és a párja éppen szerencsésen egymásra találtak és mindkettőjüknek nagyobb az étvágya, de igazából én ilyennel a valóságban még sosem találkoztam. Persze sokan azt mondják, hogy megvan a heti 3-4, aztán mindig kiderül, hogy inkább havi 3-4 az. A környezetemben nagyon sok emberrel beszéltem erről, harmincasok vagyunk, jónak számít kéthetente egy, de sokan a havi eggyel is beérik, aztán ha ennyi sincs akkor már kezdődnek a gondok. A privát véleményem egyébként az, hogy ez borzasztóan kevés.
2014. jún. 13. 13:02
Hülyeség, nők ugyanannyit gondolnak a szexre, főleg, mióta divatba jöttek az erotikus regények, mint pl. a Szürke ötven árnyalata. Tudod, hány háziasszony nyálzik rajta világszerte?
Igen, van, amikor a férfiak is kivannak, és nem akarják. Nem azért, mert van ,valakijük. Fáradtak, vagy szellemileg elfoglaltak, vagy nyomasztja őket valami. Saját bőrömön tapasztaltam/tapasztalom, hogy van ilyen.
2014. jún. 13. 13:50
15
Nekünk is megvan a férjemmel a heti 3, van, hogy több is. Heti 2 van hajtósabb időszakokban, ez alá csak akkor megyünk, ha valamelyikünk baromi beteg.
Abban igazad van, hogy idővel csökken a mennyiség, nálunk ez a csökkentett mód, a kapcsolatunk elején naponta szexeltünk, volt, hogy egy nap kétszer is. Szóval ez a kéthetente egy jónak számít dolog meg nekem hangzik hihetetlennek, az meg végképp, hogy ez a normális.
2014. jún. 13. 14:45
19 Jó nektek, szerencsétek van, nem mindenki ugyanúgy és nem mindenki ugyanannyit. Amikor az egyik barátnőm elvált a férjétől a kevés szex miatt, akkor kérdeztem meg erről viszonylag sok embert és ők az igazat mondták, mert vagyunk olyan kapcsolatban, én abszolút nem hiszek a 3-4-ben hetente, 10 év feletti kapcsolatokban, pedig jó lenne, de úgy látszik nem létező dolog. Azt pedig én is írtam, hogy szerintem sem normális havonta egyszer szexelni, az emberek a szexre nem fordítanak kellő figyelmet, időt aztán utána csodálkoznak, hogy miért is ment tönkre a házasság.
2014. jún. 13. 15:01
Kapcsolódó kérdések: