Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ennek a házasságnak vége? Hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a házasságnak vége? Hol itt a bizalom?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt,ebből 5 év házasság.Van egy 3 éves gyermekünk.A férjemnek második házasság.

Esküvő után néhány héttel elkezdett munkát keresni az ország másik felében,majd elment azzal az indokkal,hogy kalandra vágyik.Majd később azzal indokolta,hogy azért,mert egyszer a fejéhez vágtam,hogy nem ad semmit a rezsibe (az én kis lakásomban laktunk).Naponta hívott,hogy mennyire hiányzom,rossz ott egyedül,minden hétvégén hazajárt.Néhány hónap múlva hazajött,keresett itt munkát.Babát terveztünk,jött is nemsokára.Eleinte mintaapa volt,aztán alig volt itthon.Heti 3-szor esténként nyelvtanfolyam,hétvégén a szülei telkén.Majd beiratkozott másoddiplomára./Anyósom biztatta,hogy neki ugyanaz az élet jár,mint fiatalon,bulizzon stb.Vele mindent megbeszél,még a szexuális életünket is :( / Hiába kértem,hogy segítsen,csináljunk közös programot,arra nem ért rá.Aztán kiderültek dolgok.Tudtam,hogy van lakáshitele,azt mondta(esküvő előtt),2 év van belőle.Még mindig nincs vége,és nem kis összeg.Kiderült,hogy van egy kis befektetése,aminek a kedvezményezettje az öccse lánya.Hónapok múlva azt mondta,átíratta a fiunkra.Ami végképp kiborított,mikor jött a bírósági idézés,hogy az esküvőnk előtt 1 hónappal aláírt kezességet egy régi haverjának több millióról.Az már csak hab a tortán,hogy hónapokig furikázott egy 20 éves lányt,segített neki munkát keresni,1 levélváltást olvastam,ahol dicshimnuszt zengett a lányról,aki tudatta,hogy van barátja,egyszer voltak együtt bulizni (állítólag véletlenül futottak össze).Most újabb diplomára akar jelentkezni,de ezt is mástól tudom.Próbáltam az évek során többször ezeket szépen megbeszélni,semmi értelmes magyarázatot nem kaptam.Aztán eljutottam a kiabáláshoz,veszekedéshez.Én bármit kérek,mindenre nem a válasz.Legrosszabb döntésem az volt,hogy átköltöztünk az ő lakásába,mert nagyobb,és nyugodt környéken van.Alig csináltathattam itt valamit,szinte minden úgy van,ahogy az első feleségével berendezték.Már megkaptam,hogy kifestethettem,mit akarok.S ha valamit kérek,mindig veszekedés a vége,s közli,hogy ha nem tetszik,el lehet menni.

2014. jún. 4. 14:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es válaszoló!

Nagyon örülök,hogy férfiként hasonló helyzetről írtál.

Igen,erre gondoltam én is,csak fogy a türelmem.Nálatok mennyi idő volt,mire változtattál?

Amikor elment máshová dolgozni,utána egy beszélgetésünknél azzal indokolta,hogy megijedt,hogy komoly kapcsolata van,aztán a gyerek 1 éves volt,mikor azt,hogy azért menekült tanfolyamra,továbbtanulásra,mert megijedt,hogy családja van.Megjegyzem,az esküvő,és a gyerek is neki volt sietősebb,pedig a nők biológiai órája ketyeg(35 évesen házasodtunk).Nem élünk közös kasszán,pedig eleinte mondta,hogy legyen közös bankszámlánk,úgy volt az exével is.Aztán jött azzal,hogy az ex volt,hogy 80000-et költött havonta fodrászra,kozmetikusra,körmösre.Én egyszer kértem a gyes alatt fodrászra(3000 Ft-ot),azt válaszolta,az van,amit megspórolok magamnak.A kezességre az volt a válasz,hogy nem akart vele idegesíteni,elég,ha ő stresszel rajta.

Szóval hiszem is meg nem is,hogy a múltja miatt van minden.A volt felesége megcsalta.

2014. jún. 4. 15:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Kérdező: A férjed tetteire nincs magyarázat. Nem épelméjű egyszerűen.
2014. jún. 4. 16:13
 13/21 anonim ***** válasza:
Túl sok a csavar a sztoriban, túl sok az elhallgatott és később véletlenül kiderülő de mégis nagyon fontos dolog, túl sok döntést egyedül hoz meg a férjed, túl sok a kérésedre addott nemleges válasz ahhoz, hogy azt lehessen mondani "legyél türelmes és bízz, biztos szeret". A helyedben tiszta vizet öntenék a pohárba a férjeddel. Most akkor házasok vagytok egyenrangú partnerként, vagy te csak egy mellékutas vagy mellette? Most akkor szeret és veled tervezi a jövőt, vagy annyira mindegy neki, hogy mehetsz ha nem tetszik valami? Most akkor te is beleszólhatsz az élet dolgaiba vagy mehetsz ha valami nem tetszik? Van miről beszélnetek...
2014. jún. 4. 17:22
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen,van.
2014. jún. 4. 22:08
 15/21 anonim válasza:

Húszon éves csajt furikázik, kalandokra vágyik o,O

még jó, hogy eddig nem kaptál tőle semmit... tripper kankó szifilisz....

2014. jún. 4. 22:33
 16/21 anonim ***** válasza:

4-es vagyok: ugy kb jo ket ev.

De ehhez tenyleg kell hogy meg tudjatok beszelni, hogy ugy tudd felhozni ezt a temat hogy ne felelossegrevonas legyen, hogy ne erezze vadlonak. Remelhetoleg van olyan intelligens hogy o is eszrevegye mi a baj.

Nehez megallni, foleg hogy rogton vedekezo poziciot fog felvenni ha elojon a tema, talan azzal leher hatni ra ha rogton az elejen egyertelmuve teszed hogy kozeledni szeretnel nem tavolodni, beszelgetni es nem veszekedni.

Elkoltozest nem javaslom ha nem vegleges: azzal csak bekerulnel az elso feleseg kategoriajaba, " o is becsapott, o is otthagyott, benne se lehetett bizni, minden no ilyen"...

2014. jún. 5. 07:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Meg valami: nincs esetleg nala egy elnyomo/birtoklo tipusu szulo is a hatterben?
2014. jún. 5. 07:59
 18/21 A kérdező kommentje:
De van.Bár már tud a szüleinek nemet mondani (nem mindig).
2014. jún. 5. 13:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Valahogy sejtettem... ez magyarazza, miert "menekult elore" a hazassagba az elejen.

Nalunk az segitett meg amikor jott a kicsi, es onnantol meggvaltozott az eletem.

Meg ami meg mukodott, az az, hogy ha nem 'ferjkent' hanem 'baratkent' akarta megbeszelni a dolgokat, kipanaszkodni magat. AZ ugy nem tunt "kovetelozesnek", valahogy mas volt, mikor azt mondta hogy itt nincs neki rajtam kivul senkije, nem tud massal beszelni csak velem, neki csak annyi kell hogy kibeszelje magabol a dolgokat, ki masnak panaszkodhatna... az hatott, valahogy egybol 'kivulebbrol' tudtam nezni a dolgokat.

Kitartas, ha ugy gondolod hogy megeri, akkor turelem, es turelem.. de nem szonyegalasopres.

Ja, es sose rogton akkor amikor megjon a munkabol, kell egy kis idot hagyni amig lelkileg is "hazaer" az ember, egy felora, amig leul, megeszi a vacsorat, ellazul, akkor lehet beszelgetni, ne rogton az egesz nap felgyulemlett mondanivaloval fogadd, mert letamadasnak erzi.

2014. jún. 5. 13:59
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. jún. 5. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!