Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Volt mar olyan hogy veszekedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar olyan hogy veszekedtetek, megsertett titeket a parotok?

Figyelt kérdés
ilyenkor mire gondoltatok,mennyire volt veszelyes ?

2014. jún. 4. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs kapcsolat viták/veszekedések nélkül.

Nálunk durva volt a helyzet, és folyton nekem kellett ocsánatot kérnem az ő felindulása miatt .

Egyszer annyira felkapta a vizet a szinte semmin, hogy az ablakhoz vágta (nem kicsit erősen) a papucsát... Na ekkor nagyon megijedtem, és akkor tört meg bennem a szerelem iránta.

Azóta már szétmentünk.... Pedig szép lett volna ha nem lesz ennyire agresszív.

2014. jún. 4. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Volt veszekedés és volt sértés is de egy percnél tovább egyikünk se bírja, olyankor kibékülés, bocsánatkérés, megbánás... meg minden ami kell.
2014. jún. 4. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Eddig még nem vesztünk össze a férjemmel,Inkább megbeszélni szoktuk a dolgokat:), de ismerem annyira, ha megtörténne, hogy összeveszünk, az akkor sem menne át személyeskedésbe. Ha igen, megkérdezném magamtól, hogy mégis kit választottam én...
2014. jún. 4. 17:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Leutaztam a páromhoz vidékre (ő a férfi, nem élünk együtt), valami hülyeségen összevesztünk és mondtam hogy jó akkor én megyek haza inkább, nem tűröm ezt. Ő erre kivette a pénztárcámból az útiköltségemre adott pénzt (nem álltam jól anyagilag, de ő erősködött hogy fizeti az egészet, csak menjek le) és azt mondta hogy most már mehetek ha tudok. Megoldottam, hazajöttem, utána meg is bocsátottam neki, mert sokat járt utánam hogy nem úgy gondolta, de valahol beláttam azóta hogy hagyni kellett volna a fenébe ott és akkor, mert hiába nem történt azóta még csak hasonló sem, én árulásnak vettem és azóta is bennem van a tüske.
2014. jún. 4. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!