Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszter7701 kérdése:
Hazudós férjjel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
A férjem elvált előző feleségétől, végzés is érkezett még annak idején amiben benn van, hogy közös családi házukról lemondott és a szocpolt amit felvettek kamatostól továbbra is közösen fizetik.Ám ő a mai napig azt állítja, hogy nincs még lezárva a vagyonmegosztás, nem fizet oda semmit, mégis sosincs 1 fillére sem hónap végére, pedig 180000 ft-ot keres. Nekem nem ad a rezsit kifizeti (25000, a boltot közösen oldjuk meg, és ennyi. Szerintem hazudik, a végzés az a végső döntés? Vagy tévednék? Ja és még mindig az ő nevén van 15 milliós hitel, amiről szintén azt mondja nem fizet bele semmit, akkor vajon hová teszi a pénzét? Ez nem az első eset, hogy hazudik, esküvőnk előtt 3 hónappal szól, hogy még nem vált el, akkor nagyon kiborultam, hogy hazudott, de megbocsájtottam neki mivel megígérte többet nem hazudik, erre tessék.... Mire számíthatok még?2014. jún. 3. 13:40
11/21 anonim válasza:
Nem kell hozzámenni... Komolyan drága hölgyek, miért vagytok ilyen ostobák?
12/21 anonim válasza:
Utolsó, ez vicces kérdés, sajnos a pasik homlokára nincs odaírva, hogy "messzire kerüljetek el, mert rossz parti vagyok" :)
13/21 anonim válasza:
Utolsó. Akiről az esküvő előtt derül ki, hogy még házas annak gyakorlatilag a homlokára van írva, hogy rossz parti.
14/21 anonim válasza:
"esküvőnk előtt 3 hónappal szól, hogy még nem vált el"
Erdekes.... Hogy sikerult idopontot kerni igy az eskuvore? Csakmert a bejelntekeshez eleve kell a csaladiallapot igazolas....
Kicsit kamuzol.
15/21 anonim válasza:
Hazudós emberrel semmit nem lehet kezdeni, - nem is kell.
Lehet ez betegség, vagy nem tudom mi, - ismerek pát ilyet.
Akarna ő igazat beszélni, de valami hirtelen ötlettől mégse... aztán meg azért hazudik, hogy az előzőeket fenn tudja tartani.
A boltban sem társulnék vele.
16/21 anonim válasza:
Kirúgni. Azonnal.
Aki hazudik, az nem tud szeretni.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a reakciókat én is szakítás mellett állok, annak a kommentelőnek üzenem aki azt írta, hogy kamuzok, mert hogy lehetett időpontot foglalni elmondanám, mar interneten keresztül le lehet foglalni az időpontot egy név beírásával és esküvő előtt 1 hónappal kell bevinni a papírokat, hogy végleges legyen a foglalás, így tettünk mi is, úgyhogy NEM KAMUZTAM!
2014. jún. 4. 08:58
18/21 anonim válasza:
Interneten időpont foglalás eskuvore??? Mióta? Max az anyakonyvvezetohoz foglalhatsz időpontot, a hazassagi szándékot ugyanis kizárólag egyutt es személyesen lehet bejelenteni. Kamu királynő,
19/21 A kérdező kommentje:
Kedves előző általában szokás a lagzi helyszínét és minden egyebet előre lefoglalni az anyakönyvvezetőhöz meg igenis neten foglaltunk időt.Ha felmész bármelyik önkormányzat oldalára ott meg is teheted.De tudod mit nem fogok vitatkozni veled, szerintem te nem tanácsokat adsz a kérdezőknek, hanem mindenkit csak "kamusnak" nevezel, ezen szórakozol. Én tudom, hogy igazat mondok, és köszönöm mindenki más válaszát.
2014. jún. 4. 13:15
20/21 anonim válasza:
Az anyakönyvvezető hoz valo időpont foglalás es a hazassagi szándék bejelentése nem ugyanaz, kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!